, ,

Θέλεις να εκπαιδευτείες για να ασχοληθείς επαγγελματικά με το Διεθνές Εμπόριο;

Ενημερωτική Εκδήλωση για Επιδοτούμενη Κατάρτιση εργαζομένων και Πιστοποίηση Γνώσεων στον κλάδο των εξαγωγών Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 18:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας (Όθωνος 3, Λαμία) ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων, που αποτελεί την κεντρική εξαγωγική οργάνωση της χώρας, διοργανώνει και σας προσκαλεί σε ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση του Έργου με τίτλο: «Εξειδικευμένο Στέλεχος Χρηματοοικονομικών, […]

27 Ιανουαρίου 2020

του/της Newsroom

Ενημερωτική Εκδήλωση για Επιδοτούμενη Κατάρτιση εργαζομένων και Πιστοποίηση Γνώσεων στον κλάδο των εξαγωγών

Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 18:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας (Όθωνος 3, Λαμία) ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εξαγωγέων, που αποτελεί την κεντρική εξαγωγική οργάνωση της χώρας, διοργανώνει και σας προσκαλεί σε ενημερωτική εκδήλωση για την παρουσίαση του Έργου με τίτλο:

«Εξειδικευμένο Στέλεχος Χρηματοοικονομικών, Πληροφοριακών και Διασυνοριακών Διαδικασιών Διεθνούς Εμπορίου».  

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, κύριος Κυρίτσης Αθανάσιος καθώς και η Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων, κυρία Σακελλαρίδη Χριστίνα.

To Έργο υλοποιείται σε Πανελλαδικό επίπεδο και οι δράσεις που περιλαμβάνει αφορούν στην κατάρτιση εργαζομένων & στην πιστοποίηση γνώσεων που θα αποκτηθούν σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ΕΛΟΤ EN ISO/IEC 17024.

Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Ομότιμος Καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και Επιστημονικός Συνεργάτης του Έργου κύριος Χαλικιάς Ιωάννης.

Αντικείμενο του Έργου είναι η στοχευμένη επαγγελματική κατάρτιση και η αντίστοιχη πιστοποίηση γνώσεων και δεξιοτήτων εργαζομένων του ιδιωτικού τομέα σε εκπαιδευτικά αντικείμενα που έχουν άμεση και θετική επίπτωση στην ενίσχυση της επαγγελματικής τους ικανότητας.

Θα ακολουθήσει παρουσίαση του εκπαιδευτικού προγράμματος από εκπροσώπους  των φορέων κατάρτισης και πιστοποίησης που έχουν αναλάβει τις εν λόγω δράσεις.

Από την υλοποίηση του Έργου αναμένεται να ωφεληθούν 865 εργαζόμενοι από όλη την Ελλάδα.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων από ενδιαφερομένους βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και θα διαρκέσει έως τις 10 Φεβρουαρίου 2020.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

22 Μαρτίου 2023