Της έλειψε η δημιουργία

Αυτό ήταν το μοναδικό μειονέκτημα της Λαμίας στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όπου γνώρισε την ήττα με 1-0 εντός έδρας στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League. Σε ένα κακό παιχνίδι με λίγες φάσεις, οι γηπεδούχοι είχαν ένταση, πάθος και ενέργεια και περιόρισαν τα ατού των φιλοξενούμενων. Οι «κυανόλευκοι» δικαιολογούνται να φωνάζουν για τη […]

23 Ιανουαρίου 2020

του/της Newsroom

Αυτό ήταν το μοναδικό μειονέκτημα της Λαμίας στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, όπου γνώρισε την ήττα με 1-0 εντός έδρας στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Super League. Σε ένα κακό παιχνίδι με λίγες φάσεις, οι γηπεδούχοι είχαν ένταση, πάθος και ενέργεια και περιόρισαν τα ατού των φιλοξενούμενων. Οι «κυανόλευκοι» δικαιολογούνται να φωνάζουν για τη φάση του γκολ, καθώς δεν ελέγχθηκε ποτέ από το VAR.

Με ένταση ξεκίνησε η Λαμία το παιχνίδι, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να κρατά μακριά απ’ την μεγάλη της περιοχή τους παίκτες των φιλοξενουμένων. Έτσι η πρώτη καλή στιγμή ήρθε για τον «Δικέφαλο» στο 15’, όταν ο Γιαννούλης ξέφυγε από αριστερά, γύρισε συρτά τη μπάλα στο πρώτο δοκάρι για τον Άκπομ, αλλά αυτός δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων.

Με τη δεύτερη επίσκεψη του ΠΑΟΚ στα καρέ των «κυανολεύκων» ήρθε το 0-1 στο 33’. Ο Βιεϊρίνια εκτέλεσε περίτεχνα το φάουλ από δεξιά κι ο Μάτος, από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ, με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους. Ένα τέρμα που ο διαιτητής, Σέζος, δεν είδε στο VAR καθώς αυτό -όπως ενημέρωσε τους αρχηγούς των ομάδων- είχε πρόβλημα καθώς κόλλησε η οθόνη του!

Επόμενη καλή στιγμή στο παιχνίδι στο 65’, με τον Μαουρίτσιο να πιάνει εκπληκτικό σουτ στην κίνηση από μακριά και τον Θεοδωρόπουλο να μπλοκάρει τη μπάλα με δεύτερη προσπάθεια. Οκτώ λεπτά αργότερα ο Λημνιός γύρισε τη μπάλα από δεξιά, αλλά ούτε ο Ίνγκασον, ούτε ο Βαρέλα κατάφεραν  να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα.

Στα τελευταία λεπτά και με τις αλλαγές του Μάντζιου, η Λαμία πίεσε αλλά δεν κατάφερε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την ισοφάριση.

ΛΑΜΙΑ (Άκης Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Ασίγκμπα (73’ Βασιλόγιαννης), Αντέτζο, Βύντρα, Σκαρντοβέλι, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Πλιάτσικας, Σκόνδρας (85’ Σάσσι), Καραμάνος (69’ Μπιανκόνι), Ρόμανιτς.

ΠΑΟΚ (Αμπέλ Φερέιρα): Ζίβκοβιτς, Μάτος, Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης (69’ Κρέσπο), Εσίτι, Μαουρίσιο, Λημνιός, Βιεϊρίνια (86’ Αουγκούστο), Μίσιτς, Άκπομ (63’ Σβιντέρσκι).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024