Άμεσα: Ζητείται Δραστήριο Sous Chef

Sous Chef Άμεσα: Ζητείται Δραστήριος/ια Sous Chef απογευματινής Βάρδιας για μόνιμη εργασία. Βιομηχανία τροφίμων στην περιοχή Χαλκίδας ζητά Sous Chef. • Δίπλωμα μαγειρικής σχολής • Τριετή εμπειρία κατά προτίμηση σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων με υψηλά πρότυπα •

Sous Chef
Άμεσα: Ζητείται Δραστήριος/ια Sous Chef απογευματινής Βάρδιας για μόνιμη εργασία.
Βιομηχανία τροφίμων στην περιοχή Χαλκίδας ζητά Sous Chef.
Δίπλωμα μαγειρικής σχολής
Τριετή εμπειρία κατά προτίμηση σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων με υψηλά πρότυπα
Καλή γνώση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας στην κουζίνα σύμφωνα με τις πολιτικές και διαδικασίες HACCP με υπευθυνότητα για την τήρηση τους στην καθημερινή λειτουργία.
Απευθύνεται απευθείας στον Ex. Chef.

Παροχές:
Αποδοχές ανάλογες των προσόντων
• Μόνιμη εργασία
• Άριστο περιβάλλον εργασίας
• 6ημερη εργασία
• 8ωρη εργασία την ημέρα
• 14 μισθούς
• Όλες η νόμιμες παροχές ( άδεια – επίδομα – δώρα ).
Παρακαλώ όπως υποβάλετε το βιογραφικό σας με μια πρόσφατη φωτογραφία.
e-mail: p.axiotis@potpan.grinfo@paraschosaxiotis.gr

Sous Chef
Άμεσα: Ζητείται Δραστήριος/ια Sous Chef απογευματινής Βάρδιας για μόνιμη εργασία.
Βιομηχανία τροφίμων στην περιοχή Χαλκίδας ζητά Sous Chef.
Δίπλωμα μαγειρικής σχολής
Τριετή εμπειρία κατά προτίμηση σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων με υψηλά πρότυπα
Καλή γνώση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας στην κουζίνα σύμφωνα με τις πολιτικές και διαδικασίες HACCP με υπευθυνότητα για την τήρηση τους στην καθημερινή λειτουργία.
Απευθύνεται απευθείας στον Ex. Chef.

Παροχές:
Αποδοχές ανάλογες των προσόντων
• Μόνιμη εργασία
• Άριστο περιβάλλον εργασίας
• 6ημερη εργασία
• 8ωρη εργασία την ημέρα
• 14 μισθούς
• Όλες η νόμιμες παροχές ( άδεια – επίδομα – δώρα ).
Παρακαλώ όπως υποβάλετε το βιογραφικό σας με μια πρόσφατη φωτογραφία.
e-mail: p.axiotis@potpan.grinfo@paraschosaxiotis.gr

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *