ΚΟΠΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ POTPAN

Το Σαββάτο 15/02/2020, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας  στο κτήμα Τζιβάνη, Μέσα σε κλίμα φιλικό – οικείο και με πολλή κέφι ο Πρόεδρος Κύριος Ιωάννης Τουτζιαρίδης και o Αντιπρόεδρος  Κωνσταντίνος Μπινιάρης ευχήθηκαν καλή δημιουργική χρονιά και τόνισαν ότι το 2020  θα είναι ακόμα καλύτερο για την εταιρεία μας potpan.   ΄΄ Η στρατηγική […]

24 Φεβρουαρίου 2020

του/της Newsroom

Το Σαββάτο 15/02/2020, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας  στο κτήμα Τζιβάνη, Μέσα σε κλίμα φιλικό – οικείο και με πολλή κέφι ο Πρόεδρος Κύριος Ιωάννης Τουτζιαρίδης και o Αντιπρόεδρος  Κωνσταντίνος Μπινιάρης ευχήθηκαν καλή δημιουργική χρονιά και τόνισαν ότι το 2020  θα είναι ακόμα καλύτερο για την εταιρεία μας potpan.

 

΄΄ Η στρατηγική απόφαση να δημιουργήσουμε βιομηχανική μονάδα χρησιμοποιώντας τις πιο εξελιγμένες τεχνικές, μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε την καλύτερη ποιότητα σε ανταγωνιστικό κόστος, καθώς αναπτύσσουμε οικονομίες κλίμακος, έχουμε τη δυνατότητα να παράγουμε έως και 45.000 γεύματα ημερησίως, ενώ σε ετήσια βάση προσφέρουμε 7 εκατ. μερίδες φαγητού ΄΄ τόνισε ο κύριος Τουτζιαρίδης Ιωάννης.

Ο κύριος Κωνσταντίνος Μπινιάρης αναφέρθηκε ότι, ΄΄ τα περιθώρια ανάπτυξης είναι μεγάλα στην εγχώρια αγορά, καθώς η κατηγορία των έτοιμων γευμάτων έχει αργήσει να αναπτυχθεί στην Ελλάδα συγκριτικά με άλλες ευρωπαϊκές αγορές. Σε αυτό το πλαίσιο υπάρχουν πολλά πεδία από τα οποία προσδοκούμε να διευρύνουμε τη δυναμική μας.

Για παράδειγμα η εταιρεία μέχρι σήμερα προμηθεύει 45 ξενοδοχειακές μονάδες και εκτιμάμε ότι την επόμενη σεζόν θα πλησιάσουν τις 100. Αντίστοιχα, σημαντικά περιθώρια υπάρχουν στο κομμάτι της κάλυψης της σίτισης σε νοσοκομεία, ενώ και οι εξαγωγές αποτελούν προτεραιότητα για το εγγύς μέλλον. Σε αυτό το πλαίσιο η εκτίμησή μας κινείται στην κατεύθυνση της επίτευξης ενός ρυθμού της τάξεως του 25% ετησίως για τα επόμενα πέντε χρόνια. Ειδικά για τις εξαγωγές, στο επίκεντρο βρίσκονται οι συνεργασίες με ισχυρές αλυσίδες με αιχμή τις αγορές Γερμανίας, Γαλλίας και Βρετανίας ΄΄.

Μετά τις ευχές το γλέντι ξεκίνησε και τελείωσε τις πρώτες πρωινές ώρες με όλο το προσωπικό της εταιρείας Potpan να εύχεται καλή χρονιά με υγεία και ένα μεγάλο ευχαριστώ στην εταιρεία.

Αξιώτης Παράσχος

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024