Υλικά
250 gr. Πλιγούρι
150 gr. Τυρί φέτα σε κύβους
3 ψιλοκομμένα φρέσκα κρεμμύδια
1 πράσινη πιπεριά ψιλοκομμένη
3 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες
μαϊντανός χοντροκομμένος
ντοματίνια προαιρετικά
φρέσκος δυόσμος
ελαιόλαδο
λεμόνι
αλάτι – πιπέρι στην γεύση
Εκτέλεση
Βάζετε το πλιγούρι να βράσει. Αποσύρετε από τη φωτιά και το αφήνετε να φουσκώσει και να κρυώσει.
Ρίχνουμε όλα τα ψιλοκομμένα υλικά και ανακατεύουμε ελαφρά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο την φέτα και χυμό λεμονιού αλάτι και πιπέρι, μια εύκολη – χορταστική και δροσερή συνταγή.