Sous Chef
Άμεσα: Ζητείται Δραστήριος/ια Sous Chef απογευματινής Βάρδιας για μόνιμη εργασία.
Βιομηχανία τροφίμων στην περιοχή Χαλκίδας ζητά Sous Chef.
• Δίπλωμα μαγειρικής σχολής
• Τριετή εμπειρία κατά προτίμηση σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων με υψηλά πρότυπα
• Καλή γνώση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας στην κουζίνα σύμφωνα με τις πολιτικές και διαδικασίες HACCP με υπευθυνότητα για την τήρηση τους στην καθημερινή λειτουργία.
• Απευθύνεται απευθείας στον Ex. Chef.Παροχές:
• Αποδοχές ανάλογες των προσόντων
• Μόνιμη εργασία
• Άριστο περιβάλλον εργασίας
• 6ημερη εργασία
• 8ωρη εργασία την ημέρα
• 14 μισθούς
• Όλες η νόμιμες παροχές ( άδεια – επίδομα – δώρα ).
Παρακαλώ όπως υποβάλετε το βιογραφικό σας με μια πρόσφατη φωτογραφία.
e-mail: p.axiotis@potpan.gr – info@paraschosaxiotis.gr