Στο 1ο Juniors Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τένις ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας

Στις Δημοτικές Αθλητικές Εγκαταστάσεις του «Χαλκιοπούλειου» Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου στη Λαμία, μετέβη το πρωί του Σαββάτου 1 Φεβρουαρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας, κ. Συμεών, όπου επισκέφθηκε τους 120 και πλέον εφήβους αθλητές και αθλήτριες τένις, οι οποίοι βρέθηκαν στην πόλη για το 1ο Juniors Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης, φιλοξενούμενοι από τον Αθλητικό Όμιλο Αντισφαίρισης. Τον Σεβασμιώτατο […]

3 Φεβρουαρίου 2020

του/της Newsroom

Στις Δημοτικές Αθλητικές Εγκαταστάσεις του «Χαλκιοπούλειου» Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου στη Λαμία, μετέβη το πρωί του Σαββάτου 1 Φεβρουαρίου ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας, κ. Συμεών, όπου επισκέφθηκε τους 120 και πλέον εφήβους αθλητές και αθλήτριες τένις, οι οποίοι βρέθηκαν στην πόλη για το 1ο Juniors Πανελλαδικό Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης, φιλοξενούμενοι από τον Αθλητικό Όμιλο Αντισφαίρισης.

Τον Σεβασμιώτατο συνόδευαν ο Αντιπεριφερειάρχης και Πρόεδρος του Ομίλου, Ηλίας Κυρμανίδης, ο Δήμαρχος Λαμιέων, Θύμιος Καραΐσκος και ο Αντιδήμαρχος, Παναγιώτης Φώσκολος. Ο κ. Συμεών ευχήθηκε στους αθλητές και στις αθλήτριες καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους αγώνες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024