Καιρικά φαινόμενα στην Στερεά

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, ανακοινώνει ότι η κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, λόγω χιονοπτώσεων, είναι η εξής: Διεύθυνση Αστυνομίας Βοιωτίας – Φωκίδας Η κίνηση των οχημάτων, διεξάγεται κανονικά σε όλο το οδικό δίκτυο. Διεύθυνση Αστυνομίας Ευβοίας Στην Εθνική Οδό Χαλκίδας – Αιδηψού, από την […]

6 Φεβρουαρίου 2020

του/της Newsroom

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας, ανακοινώνει ότι η κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ανά Διεύθυνση Αστυνομίας, λόγω χιονοπτώσεων, είναι η εξής:

Διεύθυνση Αστυνομίας Βοιωτίας – Φωκίδας

Η κίνηση των οχημάτων, διεξάγεται κανονικά σε όλο το οδικό δίκτυο.

Διεύθυνση Αστυνομίας Ευβοίας

  • Στην Εθνική Οδό Χαλκίδας – Αιδηψού, από την 27η χ/θ έως την 35η χ/θ, λόγω χιονόπτωσης, ισχύει η απαγόρευση κυκλοφορίας οχημάτων, άνω των 3,5 τόνων, ενώ η κίνηση των λοιπών οχημάτων διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

  • Στην Επαρχιακή οδό Κύμης – Χανίων Αυλωναρίου Ευβοίας, από την 3η χ/θ έως την 6η χ/θ (Παραλία Στομίου προς Πλατάνα), λόγω καθίζηση του οδοστρώματος και κατάπτωσης βράχων, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων έχει διακοπεί και η κίνηση τους γίνεται μέσω της Επαρχιακής Οδού Λεπούρων – Κύμης (μέσω Οξυλίθου).

  • Στην 9η χ/θ της Επαρχιακής οδού Λουτρών Αιδηψού – Λίμνης Ευβοίας (περιοχή Ήλια), λόγω κατάπτωσης βράχων, η κυκλοφορία όλων των οχημάτων έχει διακοπεί.

Διεύθυνση Αστυνομίας Ευρυτανίας

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων στην:

  • επαρχιακή οδό Καρπενησίου – Φουρνά – Καρδίτσας, από την 8η χ/θ έως την 40η χ/θ,

  • επαρχιακή οδό Καρπενησίου – Κρικέλλου – Δομνίστας, από την 8η χ/θ έως την 40η χ/θ,

  • επαρχιακή οδό Καρπενησίου – Χιονοδρομικού Κέντρου, από την 3η χ/θ έως την 13η χ/θ, καθώς και

  • επαρχιακή οδό Καρπενησίου-Στενώματος από την 2η χ/θ έως την 15η χ/θ.

Διεύθυνση Αστυνομίας Φθιώτιδας

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, στην Εθνική οδό Λαμίας – Καρπενησίου, από την 52η χ/θ έως την 64,7η χ/θ.

Σημειώνεται ότι στην ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ. «hellenicpolice.gr», υπάρχει ειδικό μπάνερ με συνεχή ενημέρωση για τα καιρικά φαινόμενα – διακοπές κυκλοφορίας – χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων σε όλη την επικράτεια, καθώς και συμβουλές οδικής ασφάλειας.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024