Συνελήφθησαν 3 αλλοδαποί για ναρκωτικά στη Χαλκίδα

Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020, σε περιοχές της Χαλκίδας, στο πλαίσιο συστηματικών ελέγχων που διενεργήθηκαν από αστυνομικούς των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, συνελήφθησαν συνολικά τρεις 3 αλλοδαποί, ηλικίας 31, 26 και 25 ετών, κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών. Ειδικότερα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνελήφθη χθες το πρωί ο 26χρονος, διότι στη […]

10 Φεβρουαρίου 2020

του/της Newsroom

Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020, σε περιοχές της Χαλκίδας, στο πλαίσιο συστηματικών ελέγχων που διενεργήθηκαν από αστυνομικούς των Ομάδων ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, συνελήφθησαν συνολικά τρεις 3 αλλοδαποί, ηλικίας 31, 26 και 25 ετών, κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνελήφθη χθες το πρωί ο 26χρονος, διότι στη κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.

Από αστυνομικούς της Α’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνελήφθη χθες το απόγευμα ο 31χρονος, διότι στη κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα κοκαΐνης. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι στερούταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής του στη χώρα μας.

Τέλος, από αστυνομικούς της Γ’ Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., συνελήφθη χθες το βράδυ ο 25χρονος, διότι στη κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.

Οι δράσεις αυτές είναι καθημερινές και αποσκοπούν στην καταπολέμηση της μάστιγας των ναρκωτικών, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024