Νέο αίσθημα αισιοδοξίας για τον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ

Ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ, υποβάλλεται σε θεραπεία γονιδίων στην Βοστώνη καθώς δίνει μάχη με τη μυϊκή ατροφία τύπου 1, και καθημερινά κάνει εξετάσεις για να διαπιστωθεί η πορεία της υγείας του και η αποτελεσματικότητα της θεραπείας. Η τύχη λοιπόν άρχισε να του χαμογελάει. Οι γονείς του είναι αισιόδοξοι βλέποντας την υγεία του να βελτιώνεται […]

11 Φεβρουαρίου 2020

του/της Newsroom

Ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ, υποβάλλεται σε θεραπεία γονιδίων στην Βοστώνη καθώς δίνει μάχη με τη μυϊκή ατροφία τύπου 1, και καθημερινά κάνει εξετάσεις για να διαπιστωθεί η πορεία της υγείας του και η αποτελεσματικότητα της θεραπείας. Η τύχη λοιπόν άρχισε να του χαμογελάει. Οι γονείς του είναι αισιόδοξοι βλέποντας την υγεία του να βελτιώνεται όλο και περισσότερο μέρα με την μέρα. Ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ, μπορεί να σταθεί στα πόδια του.

«Το παιδί μας πρέπει να υποβληθεί σε αυτή την επέμβαση, γιατί οι γιατροί το θεώρησαν απαραίτητο. Πιστεύουμε ότι θα βγει δυνατός και από αυτή τη δοκιμασία» δήλωσε η μητέρα του στον ANT1.

Η οικογένεια του μικρού Παναγίωτη – Ραφαήλ υπολογίζει ότι μάλιστα, ότι η επιστροφή θα γίνει σε ένα μήνα στην Ελλάδα και ο μικρός θα συνεχίσει εδώ ειδική φυσιοθεραπευτική αγωγή.

«Είναι πάρα πολύ δυνατός. Τα αντιμετωπίζει όλα με χαμόγελο, υπομονή και επιμονή» λέει ο πατέρας του.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024