Πέντε συλλήψεις για ναρκωτικά στην Βοιωτία

Στο πλαίσιο διενέργειας συστηματικών αστυνομικών δράσεων, με στόχο την καταπολέμηση της μάστιγας των ναρκωτικών, συνελήφθησαν σε περιοχές της Βοιωτίας, συνολικά πέντε 5 άτομα ελληνικής καταγωγής, ηλικίας 51, 41, 33, 27 και 22 ετών. Ειδικότερα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς, συνελήφθη ο 22χρονος, σήμερα μεταμεσονύχτιες ώρες […]

11 Φεβρουαρίου 2020

του/της Newsroom

Στο πλαίσιο διενέργειας συστηματικών αστυνομικών δράσεων, με στόχο την καταπολέμηση της μάστιγας των ναρκωτικών, συνελήφθησαν σε περιοχές της Βοιωτίας, συνολικά πέντε 5 άτομα ελληνικής καταγωγής, ηλικίας 51, 41, 33, 27 και 22 ετών.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) του Τμήματος Τροχαίας Λιβαδειάς, συνελήφθη ο 22χρονος, σήμερα μεταμεσονύχτιες ώρες σε ευρύτερη περιοχή της Θήβας, διότι μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε μια αυτοσχέδια συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα κάνναβης, μεικτού βάρους 107 γραμμαρίων.

Από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Ομάδας, συνελήφθη επίσης ο 27χρονος, σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες, ομοίως σε ευρύτερη περιοχή της Θήβας, διότι μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε μια αυτοσχέδια συσκευασία, που περιείχε ποσότητα κάνναβης, μεικτού βάρους 4,8 γραμμαρίων.

Από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών, συνελήφθησαν ο 51χρονος και ο 41χρονος, χθες το βράδυ στη Θήβα, διότι στη κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο αυτοσχέδιες συσκευασίες, που περιείχαν μικροποσότητες ηρωίνης, καθώς και 8 δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Τέλος, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, συνελήφθη ο 33χρονος χθες το βράδυ στη Λιβαδειά, διότι στη κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μεταλλικό κυτίο, που περιείχε μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις κατά τόπους αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.

Οι έρευνες και οι επιχειρήσεις των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Βοιωτίας, οι οποίες είναι καθημερινές και αποσκοπούν στην καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

18 Απριλίου 2024