ΟΑΕΔ -Νέο Κοινωφελές πρόγραμμα. 482 νέες θέσεις εργασίας στην Εύβοια

Νέα μετάθεση παίρνει η έκδοση της προκήρυξης για την νέα κοινωφελή εργασία που αφορά την πρόσληψη 36.500 ανέργων σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας και σε 37 υπηρεσίες του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας/φορείς διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών. Για την Εύβοια οι θέσεις των Δήμων που θα προκηρυχθούν έχουν ως εξής: ΔΙΡΦΥΩΝ-ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ – 28 θέσεις ΕΡΕΤΡΙΑΣ […]

12 Φεβρουαρίου 2020

του/της Newsroom

Νέα μετάθεση παίρνει η έκδοση της προκήρυξης για την νέα κοινωφελή εργασία που αφορά την πρόσληψη 36.500 ανέργων σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας και σε 37 υπηρεσίες του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας/φορείς διαχείρισης προστατευόμενων περιοχών.

Για την Εύβοια οι θέσεις των Δήμων που θα προκηρυχθούν έχουν ως εξής:

ΔΙΡΦΥΩΝ-ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ – 28 θέσεις
ΕΡΕΤΡΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ – 37 θέσεις
ΙΣΤΙΑΙΑΣ-ΑΙΔΗΨΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ – 55 θέσεις
ΚΑΡΥΣΤΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ – 28 θέσεις
ΚΥΜΗΣ-ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ – 61 θέσεις
ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ-ΛΙΜΝΗΣ-ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ – 28 θέσεις
ΣΚΥΡΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ – 28 θέσεις
ΧΑΛΚΙΔΕΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ – 217 θέσεις

Το πρόγραμμα βρίσκεται ακόμα στις αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Εργασίας, οι οποίες επεξεργάζονται τα στοιχεία από τα αιτήματα των φορεών που θα υποδεχτούν τους ωφελούμενους ώστε να διαμορφώσουν τις τελικές λίστες των θέσεων εργασίας.

Το πρόγραμμα αναμενόταν αρχικά να βγει στον «αέρα» τον Ιανουάριο, ωστόσο πήρε μετάθεση για τον Φερβουάριο.

Μάλιστα ο υπουργός Εργασίας, Γ. Βρούτσης, από το βήμα της Βουλής είχε ανακοινώσει ότι το πρόγραμμα θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστει εφικτό και η έκδοση της προκήρυξης μετατέθηκε για τον Μάρτιο και κατά πάσα πιθανότητα για το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα.

Με βάση το νέο χρονοδιάγραμμα, οι αιτήσεις θα ξεικήσουν τέλη Μαρτίου ή αρχές Απριλίου και οι ωφελούμενοι θα πιάσουν δουλειά στις αρχές του καλοκαιριού. Θυμίζουμε ότι οι συμβάσεις εργασίας που θα υπογράψουν είναι οκτάμηνες.

Πηγή: eviaportal.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024