Δεν αποφυλακίζεται ο 70χρονος δικηγόρος που ασελγούσε στην 7χρονη εγγονή του

Το αίτημα του 70χρονου Λαμιώτη δικηγόρου, ο οποίος είχε καταδικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Άμφισσας σε 29 χρόνια φυλάκιση για ασέλγεια στην 7χρονη εγγονή του, εξετάστηκε την Τετάρτη το πρωί στο Εφετείο Λαμίας. Ο 70χρονος εξακολουθεί να αρνείται την κατηγορία και ζήτησε αναστολή στο αποτέλεσμα της έφεσής του, αίτημα που τελικά απορρίφθηκε από […]

13 Φεβρουαρίου 2020

του/της Newsroom

Το αίτημα του 70χρονου Λαμιώτη δικηγόρου, ο οποίος είχε καταδικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Άμφισσας σε 29 χρόνια φυλάκιση για ασέλγεια στην 7χρονη εγγονή του, εξετάστηκε την Τετάρτη το πρωί στο Εφετείο Λαμίας.

Ο 70χρονος εξακολουθεί να αρνείται την κατηγορία και ζήτησε αναστολή στο αποτέλεσμα της έφεσής του, αίτημα που τελικά απορρίφθηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο το οποίο θα εξετάσει την υπόθεση σε δεύτερο βαθμό. Μέχρι τότε ο Λαμιώτης δικηγόρος θα παραμείνει έγκλειστος στις φυλακές Γρεβενών.

Υπενθυμίζεται πως την υπόθεση, που είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη, έφερε στο φως της δημοσιότητας η γυναίκα που πρόσεχε το 7χρονο παιδί και τον αδελφό του. Το μικρό κορίτσι είχε επιβεβαιώσει τις πράξεις του παππού της στους αστυνομικούς, παρουσία ψυχολόγου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024