Συνάντηση Σίμου Κεδίκογλου με το νέο Διοικητή του Νοσοκομείου Χαλκίδας

Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου που απεστάλη από το γραφείο του Βουλευτή Ευβοίας της Νέας Δημοκρατίας, Σίμου Κεδίκογλου, ο Βουλευτής είχε σήμερα συνάντηση με τον νέο Διοικητή του Νοσοκομείου Χαλκίδας, κ. Ευάγγελο Χατζημαργαρίτη στον οποίο ευχήθηκε να έχει μία παραγωγική θητεία. Παράλληλα, συζήτησαν τα χρονίζοντα προβλήματα του Νοσοκομείου, που αφορούν στη λειτουργία και τις ελλείψεις σε […]

13 Φεβρουαρίου 2020

του/της Newsroom

Σύμφωνα με Δελτίο Τύπου που απεστάλη από το γραφείο του Βουλευτή Ευβοίας της Νέας Δημοκρατίας, Σίμου Κεδίκογλου, ο Βουλευτής είχε σήμερα συνάντηση με τον νέο Διοικητή του Νοσοκομείου Χαλκίδας, κ. Ευάγγελο Χατζημαργαρίτη στον οποίο ευχήθηκε να έχει μία παραγωγική θητεία. Παράλληλα, συζήτησαν τα χρονίζοντα προβλήματα του Νοσοκομείου, που αφορούν στη λειτουργία και τις ελλείψεις σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και το θέμα της μετεγκατάστασης στο νέο Νοσοκομείο.

Ο κ. Χατζημαργαρίτης διαβεβαίωσε τον κ. Κεδίκογλου, ότι θα δρομολογηθούν άμεσα οι απαραίτητες διαδικασίες για την επίλυση όλων των ζητημάτων και την άμεση προκήρυξη θέσεων, με στόχο να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου.

Ο βουλευτής τόνισε, ότι θα υπάρξει συνεργασία, έτσι ώστε με συντονισμένες παρεμβάσεις και ενέργειες, σε επίπεδο Υπουργείων, να διευκολυνθεί το δύσκολο έργο του ιατρικού-νοσηλευτικού και διοικητικού προσωπικού και να καλυφθούν τα κενά που υπάρχουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024