«Βράζουν» οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ με τους Βουλευτές Φθιώτιδας!

Αναβρασμός επικρατεί στις τάξεις των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ μετά την ψήφιση της κυβερνητικής τροπολογίας, που αφορά την εγκατάσταση ειδικού διαχειριστή στην επιχείρηση. Σε ανακοίνωσή τους, μιλούν για «ταφόπλακα» στην Περιφέρεια και έλλειψη σεβασμού προς «τις ανθρώπινες ψυχές που έχουν χαθεί». Παράλληλα απευθύνουν κάλεσμα σε εργαζόμενους, κατοίκους και φίλους να δώσουν το «παρών» την Παρασκευή και […]

13 Φεβρουαρίου 2020

του/της Newsroom

Αναβρασμός επικρατεί στις τάξεις των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ μετά την ψήφιση της κυβερνητικής τροπολογίας, που αφορά την εγκατάσταση ειδικού διαχειριστή στην επιχείρηση. Σε ανακοίνωσή τους, μιλούν για «ταφόπλακα» στην Περιφέρεια και έλλειψη σεβασμού προς «τις ανθρώπινες ψυχές που έχουν χαθεί». Παράλληλα απευθύνουν κάλεσμα σε εργαζόμενους, κατοίκους και φίλους να δώσουν το «παρών» την Παρασκευή και το Σάββατο στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας στη Μαλεσίνα, όπου θα παραβρεθεί ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας, κ. Συμεών, και οι βουλευτές του νομού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΑΚΕ ΛΑΡΚΟ αναφέρει: «Συνάδερφοι αγαπητοί συμπολίτες, εχτές στην βουλή πέρασαν τροπολογία ταφόπλακα για την ΛΑΡΚΟ οι βουλευτές του νομού μας της κυβέρνησης, αυτούς που εμείς με την ψήφο μας τους στείλαμε στο ελληνικό κοινοβούλιο να υπερασπίσουν τα συμφέροντα μας, τα συμφέροντα του ελληνικού λαού και των εργαζομένων της πατρίδας μας. Αυτοί μόνο αυτό δεν έκαναν εχτές, νομοθέτησαν να βάλουν ταφόπλακα στην Στερεά Ελλάδα και να κάνουν τον τόπο μας μια δεξαμενή ανέργων χωρίς μέλλον για εμάς, αλλά δεν σεβάστηκαν τις ανθρώπινες ψυχές που έχουν χαθεί όπως δεν σεβάστηκαν τις οικογένειές μας τα παιδιά μας. Σας καλούμε την Παρασκευή και το Σάββατο που θα μας επισκεφτεί ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Συμεών στην εκκλησία της Αγίας Τριάδας. Θα είναι παρών και οι βουλευτές. Σας καλούμε να είστε όλοι οι εργαζόμενοι, κάτοικοι, φίλοι, να τους πούμε ότι εγκλημάτησαν κατά του τόπου μας. Η παρουσία όλων σας κρίνεται απαραίτητη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024