ΑΝΤΙΚΑΤAΣΤΑΣΗ ΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΣΤΗ ΝΟΔΕ ΕΥΒΟΙΑΣ

Εξελίξεις αναμένονται εντός του Σαββατοκύριακου,  όσον αφορά  τον θεματικό  υπεύθυνο  τουρισμού στη ΝΟΔΕ ΕΥΒΟΙΑΣ, κατόπιν σύμφωνης γνώμης της   Ελευθερίας Τσαγκαράκη, εν ενεργεία θεματική υπεύθυνη Τουρισμού, όπως δήλωσε ο  Δημήτρης Κωνσταντίνου. Στη χθεσινή  συνεδρίαση της ΝΟΔΕ ΕΥΒΟΙΑΣ, προτάθηκε ο  Δημήτρης Κωνσταντίνου να αναλάβει θεματικός υπεύθυνος Τουρισμού, θέση που παραδοσιακά κατείχαν αριστίνδην μέλη. Εφόσον πραγματοποιηθεί  η αλλαγή, […]

14 Φεβρουαρίου 2020

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Εξελίξεις αναμένονται εντός του Σαββατοκύριακου,  όσον αφορά  τον θεματικό  υπεύθυνο  τουρισμού στη ΝΟΔΕ ΕΥΒΟΙΑΣ, κατόπιν σύμφωνης γνώμης της   Ελευθερίας Τσαγκαράκη, εν ενεργεία θεματική υπεύθυνη Τουρισμού, όπως δήλωσε ο  Δημήτρης Κωνσταντίνου.

Στη χθεσινή  συνεδρίαση της ΝΟΔΕ ΕΥΒΟΙΑΣ, προτάθηκε ο  Δημήτρης Κωνσταντίνου να αναλάβει θεματικός υπεύθυνος Τουρισμού, θέση που παραδοσιακά κατείχαν αριστίνδην μέλη. Εφόσον πραγματοποιηθεί  η αλλαγή, που αναμένεται να οριστικοποιηθεί από τον  Πέτρο Ποδάρα, ο οποίος έχει εκφράσει θετική άποψη το περιεχόμενο της τουριστικής πρότασης του Δημήτρη Κωνσταντίνου, ο τελευταίος  θα κατέχει τις θέσεις του θεματικού υπεύθυνου στους τομείς των Παραγωγικών Τάξεων και Τουρισμού.

Ο  Δημήτρης Κωνσταντίνου επιθυμεί σφόδρα να αναλάβει, γιατί θεωρεί ότι μπορεί να προωθήσει το σχέδιο του εξέλιξης  της Χαλκίδας σε Πριγκιπάτο , όπως  ισχυρίζεται. Ο ίδιος εργάζεται προς την κατεύθυνση προώθησης του σχεδίου του, καθώς σε εβδομαδιαία βάση έχει προσκεκλημένους και τους ξεναγεί με το σκάφος του σε όλη την ακτογραμμή του Νότιου Ευβοϊκού, τους οποίους και φιλοξενεί  στα παραλιακά ουζερί, όπως δηλώνει εμφατικά.

Εφόσον ευοδωθεί αυτή η αλλαγή, ο  Δημήτρης Κωνσταντίνου θα έχει άνετη πρόσβαση σε όλα τα συναρμόδια υπουργεία προκειμένου να υλοποιήσει το σχέδιο του. Μένει βέβαια να βρεθεί η μεγάλη χρηματοδότηση  που απαιτείται για ένα τέτοιο σχέδιο και εφόσον προηγουμένως  συνταχθεί επιχειρηματικό σχέδιο που θα μπορέσει να πείσει για την βιωσιμότητα της επένδυσης.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024