Η χορωδία του Συλλόγου Μικρασιατών Λιβαδειάς στην ΕΡΤ μαζί με την Μαρία Σουλτάτου

Η κ. Μαρία Σουλτάτου με τους συνεργάτες της και τη χορωδία του Συλλόγου Μικρασιατών Λιβαδειάς φιλοξενήθηκαν την  την Δευτερα 10/2/2020 στο στούντιο Ε της Ελληνικής Ραδιοφωνίας στην Αγ. Παρασκευή καλεσμένοι στην εκπομπή του κ. Γιάννη Τζουανόπουλου. Η πρόεδρος του Συλλόγου κ.Καράβα δήλωσε: “Ευχαριστούμε απο καρδιάς τον κ. Γιάννη Τζουανόπουλο ,τον κ. Κωστή Γιαννακόπουλο για την […]

14 Φεβρουαρίου 2020

του/της Newsroom

Η κ. Μαρία Σουλτάτου με τους συνεργάτες της και τη χορωδία του Συλλόγου Μικρασιατών Λιβαδειάς φιλοξενήθηκαν την  την Δευτερα 10/2/2020 στο στούντιο Ε της Ελληνικής Ραδιοφωνίας στην Αγ. Παρασκευή καλεσμένοι στην εκπομπή του κ. Γιάννη Τζουανόπουλου.

Η πρόεδρος του Συλλόγου κ.Καράβα δήλωσε:

“Ευχαριστούμε απο καρδιάς τον κ. Γιάννη Τζουανόπουλο ,τον κ. Κωστή Γιαννακόπουλο για την τεχνική υποστήριξη και την βοήθεια του…..τον συνθέτη κ. Ευριπίδη Νικολίδη…. τους μουσικούς κ. Σάββα Ρακιντζάκη στο πιάνο …. Γιάννη Σταματογιάννη στο μπουζούκι… Νίκο Γύρα στην κιθάρα …. Χρήστο Δαλιάνη στο βιολί και την κ. Δήμητρα Λαλαδάκη στα κρουστά που μας συνόδευσαν …. την δημοσιογράφο κ. Καλή Βανδώρου…..την ΕΡΤ για την εξαιρετική φιλοξενία της και κυρίως την κ. Μαρια Σουλτάτου που έχουμε την τιμή να είναι η δασκάλα της χορωδίας μας και που με την καθοδήγηση αλλά κυρίως την αγάπη της μας ανοίγει νέους δρόμους γεμάτους γνώση και καινούργιες ευκαιρίες….ήταν μία ανεπανάληπτη εμπειρία !!!!!!!”

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024