Ξεκίνησε η κατασκευή του κυκλικού κόμβου στην ΜΕΡΥΠ (φωτογραφίες)

Η κατασκευή του κυκλικού κόμβου στην ΜΕΡΥΠ ξεκίνησε σήμερα στη Λαμία, με στόχο τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων και τη μείωση του χρόνου κίνησης αυτών. Η δημιουργία αντίστοιχων κυκλικών κόμβων θα συνεχιστεί, μιας και ο Δήμος μελετά αυτή τη δυνατότητα στην οδό Κύπρου, η οποία αποτελεί αρτηρία υψηλής κυκλοφορίας και επιβαρύνεται με την κυκλοφορία […]

17 Φεβρουαρίου 2020

του/της Newsroom

Η κατασκευή του κυκλικού κόμβου στην ΜΕΡΥΠ ξεκίνησε σήμερα στη Λαμία, με στόχο τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων και τη μείωση του χρόνου κίνησης αυτών. Η δημιουργία αντίστοιχων κυκλικών κόμβων θα συνεχιστεί, μιας και ο Δήμος μελετά αυτή τη δυνατότητα στην οδό Κύπρου, η οποία αποτελεί αρτηρία υψηλής κυκλοφορίας και επιβαρύνεται με την κυκλοφορία οχημάτων στην νότια πλευρά της πόλης με κατεύθυνση το Καρπενήσι.

Παράλληλα σχεδιάζεται άμεσα η απομάκρυνση του αμαξοστασίου από την οδό Κύπρου, έτσι ώστε ο συγκεκριμένος χώρος να δοθεί στους δημότες για χρήση.

«Με επίκεντρο τον άνθρωπο αλλά και με ξεκάθαρους στόχους που απαντούν τεκμηριωμένα στις ανάγκες του Δήμου μας, προχωράμε σε άμεσες και ολοκληρωμένες παρεμβάσεις χρησιμοποιώντας όλα τα επιστημονικά εργαλεία τα οποία έχουμε στη διάθεσή μας», ανέφερε σχετικά ο Δήμαρχος Λαμιέων, Θύμιος Καραΐσκος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024