Εξιχνιάσθηκε κλοπή από κυλικείο σχολικού συγκροτήματος στην περιοχή της Λαμίας

Με Δελτίο Τύπου που απέστειλε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, σήμερα Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020, ενημέρωσε για την εξιχνίαση κλοπής από κυλικείο σχολικού συγκροτήματος, η οποία διαπράχθηκε τον Σεπτέμβριο του 2019, σε περιοχή της Λαμίας. Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας δύο 15χρονων Ελλήνων, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική […]

18 Φεβρουαρίου 2020

του/της Newsroom

Με Δελτίο Τύπου που απέστειλε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, σήμερα Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2020, ενημέρωσε για την εξιχνίαση κλοπής από κυλικείο σχολικού συγκροτήματος, η οποία διαπράχθηκε τον Σεπτέμβριο του 2019, σε περιοχή της Λαμίας.

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψαν τα στοιχεία ταυτότητας δύο 15χρονων Ελλήνων, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Ειδικότερα, το χρονικό διάστημα από μεσημβρινές ώρες της 20ης Σεπτεμβρίου 2019 έως πρώτες πρωινές ώρες της 23ης Σεπτεμβρίου 2019, οι ανωτέρω παραβίασαν θύρες του σχολικού συγκροτήματος, εισήλθαν στο κυλικείο αυτού και αφαίρεσαν από το εσωτερικό του χρηματικό ποσό και διάφορα τρόφιμα.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024