“Η μεγάλη βόλτα του κύριου Πετράν”

Το Θέατρο Χαλκίδας παρουσιάζει την παράσταση: “Η μεγάλη βόλτα του κύριου Πετράν” όπου θα πραγματοποιηθεί στις 17, 18, 19, 20, 21 Φεβρουαρίου 2020, με δύο παραστάσεις την ημέρα, στις 9.30 και 11.00, στο Θέατρο Παπαδημητρίου, με τιμή εισιτηρίου τα 4€. “Η μεγάλη βόλτα του κύριου Πετράν” είναι μια ιστορία για την επικοινωνία, την αγάπη και […]

18 Φεβρουαρίου 2020

του/της Newsroom

Το Θέατρο Χαλκίδας παρουσιάζει την παράσταση: “Η μεγάλη βόλτα του κύριου Πετράν” όπου θα πραγματοποιηθεί στις 17, 18, 19, 20, 21 Φεβρουαρίου 2020, με δύο παραστάσεις την ημέρα, στις 9.30 και 11.00, στο Θέατρο Παπαδημητρίου, με τιμή εισιτηρίου τα 4€.

“Η μεγάλη βόλτα του κύριου Πετράν” είναι μια ιστορία για την επικοινωνία, την αγάπη και τη χαρά της συνύπαρξης. Απευθύνεται σε παιδιά νηπιαγωγείου και των τριών πρώτων τάξεων του δημοτικού σχολείου.

Η παράσταση είναι σε θεατρική διασκευή και σκηνοθεσία της Ευδοκίας Ζέρβα από το μουσικό παραμύθι της Γιούλας Μιχαήλ.

Οι τυφλοπόντικες ζουν κάτω από τη γη. Ο κύριος Πετράν είναι τυφλοπόντικας και, βέβαια, ζει κάτω από τη γη. Έχει μεγάλη μοναξιά εκεί κάτω στα σκοτάδια. Μια μέρα αποφασίζει ν’ ανέβει στη γη.

Εκεί θα βρεθεί σ’ έναν ζωολογικό κήπο όπου θα συναντήσει τον Κάρλος, την Παρδουλίνα, τον Φάντο και τη Ρηγούλα-Λουριδίτσα.

Τα σκηνικά έχει επιμεληθεί η Μαίρη Μουρσελλά, τα κοστούμια η Βάσω Λευκούδη, την ραφή των κουστουμιών ανέλαβε η Μαριάνθη Σπύρου, την Μουσική διδασκαλία η Έλλη Παπουτσή, την κινησιολογία η Παρασκευή Υφαντή, την κατασκευή σκηνικών ο Κώστας Ντεγιάννης, την ζωγραφική σκηνικών η Άννα Κορομπίλη, με κατασκευές αντικειμένων τις Άννα Κορομπίλη, και Γεωργία Σταματίου, ενώ το φροντιστήριο έχει αναλάβει η Βασιλική Κοτσανταμπάνη, τον φωτισμό και ηχο οι Κώστας Ντεγιάννης και Βασιλική Κοτσανταμπάνη, και ηχοληψία το Sound X Studios Αλέξης Κωστακιώτης. Την παραγωγή ανέλαβε το Θέατρο Χαλκίδας.

Παίζουν και τραγουδούν οι Μάχη Ακριώτου, Μίνα Βαμβάκου, Μαρία Καράκωστα, Ζωή Λιβανίου, Ελένη Φωτιά.

Τραγουδούν οι Αλεξάνδρα Αραβίδου και Αφεντούλα Καλτσίδη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024