Ημερίδα με θέμα “Άσκηση-Διατροφή και Υγεία” στη Χαλκίδα

Ημερίδα με θέμα “Άσκηση-Διατροφή και Υγεία” θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στην αίθουσα Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας στη Χαλκίδα από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας Γ.Ν – Κ.Υ. Κύμης – Γ.Ν.-Κ.Υ. Καρύστου στις 5.30 το απόγευμα. Η εκδήλωση που θα γίνει υπό την αιγίδα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών θα […]

18 Φεβρουαρίου 2020

του/της Newsroom

Ημερίδα με θέμα “Άσκηση-Διατροφή και Υγεία” θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στην αίθουσα Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας στη Χαλκίδα από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας Γ.Ν – Κ.Υ. Κύμης – Γ.Ν.-Κ.Υ. Καρύστου στις 5.30 το απόγευμα.

Η εκδήλωση που θα γίνει υπό την αιγίδα του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών θα έχει ως κεντρικούς ομιλητές τον βουλευτή Ευβοίας ΝΔ και καθηγητή Ορθοπαιδικής στο Ε.Κ.Π.Α., κ. Σπύρο Πνευματικό, τον καθηγητή Φυσιολογίας στο Ε.Κ.Π.Α., κ. Μιχαήλ Ν. Κουτσιλιέρη, τον αναπληρωτή καθηγητή Ψυχιατρικής στο Ε.Κ.Π.Α., κ. Εμμανουήλ Ρίζο, τον συντονιστή δ/ντη της Παθολογικής Κλινικής Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας-Γ.Ν. – Κ.Υ. Κύμης-Γ.Ν.-Κ.Υ Καρύστου, την φυσίατρο και επιμελήτρια Β. Γενικού Νοσοκομείου Χαλκίδας-Γ.Ν.- Κ.Υ. Κύμης-Γ.Ν.-Κ.Υ Καρύστου-ΚΕΦΙΑΠ, κυρία Ελένη Παπαδάκη και τον καθηγητή φυσικής αγωγής, κ. Γεώργιο Μαυρομάττη.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024