Οι ξεχωριστές επισκέψεις στο Κέντρο Ιστορίας – Πολιτισμού Ευρυτανίας

Στο Κέντρο Ιστορίας – Πολιτισμού Ευρυτανίας έχουν συνηθίσει στις επισκέψεις ανθρώπων απ’ όλη την Ελλάδα. Παιδιά από σχολεία, φορείς, κάτοικοι, συμπατριώτες, επισκέπτονται κατά καιρούς το Κέντρο έχοντας ένα κοινό χαρακτηριστικό: Μιλούν όλοι τους ελληνικά. Γι’ αυτό κι όταν άνθρωποι απ’ όλο τον κόσμο επισκέπτονται την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας η στιγμή είναι ξεχωριστή. «Τι όμορφη στιγμή! […]

20 Φεβρουαρίου 2020

του/της Newsroom

Στο Κέντρο Ιστορίας – Πολιτισμού Ευρυτανίας έχουν συνηθίσει στις επισκέψεις ανθρώπων απ’ όλη την Ελλάδα. Παιδιά από σχολεία, φορείς, κάτοικοι, συμπατριώτες, επισκέπτονται κατά καιρούς το Κέντρο έχοντας ένα κοινό χαρακτηριστικό: Μιλούν όλοι τους ελληνικά. Γι’ αυτό κι όταν άνθρωποι απ’ όλο τον κόσμο επισκέπτονται την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας η στιγμή είναι ξεχωριστή.

«Τι όμορφη στιγμή! Μια παρέα από τον Άγιο Δομίνικο και την Κολομβία επισκέφτηκε το Μουσείο μας! Είναι μεγάλη η χαρά μας, διότι θα μεταφέρουν την εμπειρία τους στον τόπο τους και στους δικούς τους ανθρώπους! Απολαύστε τη διαμονή σας στην Ελλάδα, ευχόμαστε καλή και ασφαλή επιστροφή! Εις το επανιδείν κύριες και κύριοι!», αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωσή του το Κέντρο Ιστορίας – Πολιτισμού Ευρυτανίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

18 Απριλίου 2024