Επιχορήγηση 40.000 ευρώ για τον Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας

Με το ποσό των 39.940 ευρώ θα επιχορηγηθεί ο Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας, όπως έκανε γνωστό η Δήμαρχος, Αθανασία Στιβακτή, με ανακοίνωσή της. Τα χρήματα αφορούν σχετικό αίτημα του Δήμου που αφορούσε ποσό 50.000 ευρώ για την αντικατάσταση των κουφωμάτων στο Δημοτικό Σχολείο Κάτω Τιθορέας και 50.000 για την διενέργεια αντίστοιχων εργασιών στο Γυμνάσιο και […]

21 Φεβρουαρίου 2020

του/της Newsroom

Με το ποσό των 39.940 ευρώ θα επιχορηγηθεί ο Δήμος Αμφίκλειας – Ελάτειας, όπως έκανε γνωστό η Δήμαρχος, Αθανασία Στιβακτή, με ανακοίνωσή της. Τα χρήματα αφορούν σχετικό αίτημα του Δήμου που αφορούσε ποσό 50.000 ευρώ για την αντικατάσταση των κουφωμάτων στο Δημοτικό Σχολείο Κάτω Τιθορέας και 50.000 για την διενέργεια αντίστοιχων εργασιών στο Γυμνάσιο και Λύκειο Αμφίκλειας, τα οποία με την πάροδο του χρόνου και τις άσχημες καιρικές συνθήκες έχουν υποστεί σημαντικές φθορές και η αντικατάστασή τους κρίνεται αναγκαία.

Όπως αναφέρει η κα Στιβακτή, ένα μέρος του «εύλογου αιτήματος ύψους 39.940 ευρώ, με τη συνδρομή πάντα του αξιότιμου Υπουργού κ. Σταϊκούρα, ενεκρίθη και ήδη η εγκριτική του απόφαση έγινε ομόφωνα αποδεκτή από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας κατά τη συνεδρίασή του στις 17.02.2020», χρήματα που ενίσχυσαν τον αντίστοιχο κωδικό για την αναβάθμιση των κτιριακών υποδομών και άμεσα αναμένεται έναρξη εργασιών για την αντικατάσταση των κουφωμάτων. Παράλληλα, εκφράζει την προσδοκία να ικανοποιηθεί και το αίτημα που αφορά την οικονομική ενίσχυση για την έναρξη εργασιών και στο Γυμνάσιο – Λύκειο Αμφίκλειας.

«Σκοπός μας είναι η δημιουργία έργων προς όφελος των δημοτών μας και κυρίως των μαθητών των σχολείων του Δήμου μας και στόχος μας η αναζήτηση παρόμοιων χρηματοδοτήσεων», επισημαίνει η Δήμαρχος Αμφίκλειας – Ελάτειας, εκφράζοντας και πάλι τις ευχαριστίες της προς τον κ. Σταϊκούρα «για την άμεση παρέμβαση και την καταλυτική του συνδρομή στην ικανοποίηση του από 30.12.2019 αιτήματός μας προς το Υπουργείο Εσωτερικών περί έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024