Πρόγραμμα καρναβαλικών εκδηλώσεων Δεσφίνας

Για άλλη μια χρονιά ο φιδότραγος απ’ το «ΧΟΥΡΧΟΥΡΟΡΕΜΑ» ξύπνησε… και απειλεί τους Δεσφινιώτες με την εισβολή του στο χωριό! Η Δεσφίνα είναι έτοιμη να τον υποδεχθεί με μια σειρά παγίδων! Το 4ο Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού ξεκινάει το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στις 11:00 π.μ. και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου, όπου μαζί με τα […]

22 Φεβρουαρίου 2020

του/της Newsroom

Για άλλη μια χρονιά ο φιδότραγος απ’ το «ΧΟΥΡΧΟΥΡΟΡΕΜΑ» ξύπνησε… και απειλεί τους Δεσφινιώτες με την εισβολή του στο χωριό! Η Δεσφίνα είναι έτοιμη να τον υποδεχθεί με μια σειρά παγίδων!

Το 4ο Κυνήγι του Κρυμμένου Θησαυρού ξεκινάει το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στις 11:00 π.μ. και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου, όπου μαζί με τα παιδιά μας θα ξεφαντώσουμε σε ένα κεφάτο αποκριάτικο πάρτι, αφού θα έχει πια βρεθεί το κλειδί για τη φωλιά του φιδότραγου.

Την Κυριακή 1η Μαρτίου, οι καρναβαλιστές μας θα παρελάσουν στον κεντρικό δρόμο της Δεσφίνας στις 05:00μ.μ. με πορεία προς την πλατεία του χωριού, όπου και θα περιμένουμε να υποδεχθούμε πανέτοιμοι τον φιδότραγο.
Θα είναι άραγε μόνος του ή με παρέα;

Το γλέντι θα συνεχιστεί με κέρασμα βραστού κρέατος και άφθονου κρασιού στην πλατεία «ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Δεσφίνας «Η Πρόοδος».

 

Σας περιμένουμε όλους να γιορτάσουμε στο χωριό μας τις Απόκριες!

 

Η Οργανωτική Επιτροπή του Καρναβαλιού ευχαριστεί το Δήμο Δελφών, τη Δημοτική Ενότητα Δεσφίνας, τον Πολιτιστικό Σύλλογο “Η Πρόοδος” , το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου Δεσφίνας, το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων Γυμνασίου / Λυκείου Δεσφίνας, και τον Αθλητικό Σύλλογο “ΗΣΑΪΑ” για την πραγματοποίηση αυτών των εκδηλώσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

18 Απριλίου 2024