Αναφορά Σαρακιώτη για τα «Σφαγεία Δυτικής Φθιώτιδας Α.Ε.»

Τη δημόσια ανακοίνωση – υπόμνημα της Ο.Μ. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Δήμου Μακρακώμης για τα «Σφαγεία Δυτικής Φθιώτιδας Α.Ε.» διαβίβασε ο Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Φθιώτιδας, κ. Γιάννης Σαρακιώτης με αναφορά του προς τον Υπουργό Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκο. Με την από 12 Φεβρουαρίου 2020 δημόσια ανακοίνωση της η Ο.Μ. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μακρακώμης κάνει εκτενή μνεία στο ιστορικό και στα προβλήματα που […]

24 Φεβρουαρίου 2020

του/της Newsroom

Τη δημόσια ανακοίνωση – υπόμνημα της Ο.Μ. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Δήμου Μακρακώμης για τα «Σφαγεία Δυτικής Φθιώτιδας Α.Ε.» διαβίβασε ο Βουλευτής ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Φθιώτιδας, κ. Γιάννης Σαρακιώτης με αναφορά του προς τον Υπουργό Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκο.

Με την από 12 Φεβρουαρίου 2020 δημόσια ανακοίνωση της η Ο.Μ. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μακρακώμης κάνει εκτενή μνεία στο ιστορικό και στα προβλήματα που παρουσιάζουν τα σφαγεία στο Δήμο Μακρακώμης. Στο πλαίσιο της ίδιας ανακοίνωσης μεταξύ άλλων υπογραμμίζεται ότι, τα σφαγεία κινδυνεύουν με αναστολή λειτουργίας, εξέλιξη η οποία θα πλήξει σημαντικά τον κλάδο και την ευρύτερη δραστηριότητα των κτηνοτρόφων της ευρύτερης περιοχής καθώς και την τοπική οικονομία, καθιστώντας δυσμενέστερο το περιβάλλον για την περιφερειακή ανάπτυξη.

Πατήστε στο παρακάτω συνημμένο για να διαβάσετε την ανακοίνωση της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Φθιώτιδας:

Υπόμνημα Ο.Μ. ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Δ. Μακρακώμης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

20 Απριλίου 2024