Μύκονος: ό,τι ονειρεύεστε…

Του Δημήτρη Μήτρου Η Μύκονος, η Βασίλισσα του Αιγαίου, δεν βρίσκεται τυχαία στην κορυφή. Είναι το νησί της απόλυτης άνεσης και της αχαλίνωτης διασκέδασης! Όλα όσα γράφονται γι αυτή είναι δικαιολογημένα. Η ομορφιά του τόπου με τα γραφικά σοκάκια, οι αμέτρητες πανέμορφες παραλίες, το μοναδικό σκηνικό το οποίο φιλοξενεί τη διασκέδαση, που πρωταγωνιστεί εδώ, αποτελούν […]

24 Φεβρουαρίου 2020

του/της Newsroom

Του Δημήτρη Μήτρου

Η Μύκονος, η Βασίλισσα του Αιγαίου, δεν βρίσκεται τυχαία στην κορυφή. Είναι το νησί της απόλυτης άνεσης και της αχαλίνωτης διασκέδασης! Όλα όσα γράφονται γι αυτή είναι δικαιολογημένα. Η ομορφιά του τόπου με τα γραφικά σοκάκια, οι αμέτρητες πανέμορφες παραλίες, το μοναδικό σκηνικό το οποίο φιλοξενεί τη διασκέδαση, που πρωταγωνιστεί εδώ, αποτελούν στο σύνολο τους το μωσαϊκό καθιέρωσης την ανεμόεσσας Μυκόνου.

Στο χώρο της μπορεί κανείς να πραγματοποιήσει ότι ονειρεύεται και να αισθανθεί ακόμη αλησμόνητη περιποίηση, καταπληκτικές γεύσεις αλλά και εξαιρετικές υπηρεσίες. Στις γεύσεις ξεχωρίζουμε αυτές των τοπικών συνταγών, που ξεπηδούν από τις κιτρινισμένες σελίδες της μυκονιάτισσας μαγείρισσας, αλλά και τις διεθνείς εκλεπτυσμένες γαστριμαργικές απολαύσεις, “διαποτισμένες” από την δημιουργική φαντασία διάσημων σέφ! Τώρα η μαγεία της χώρας με την “Βενετία των Κυκλάδων”, Αλευκάντρα και την αριστουργηματική αρχιτεκτονική, συμπληρώνει το κοσμικό στυλ της Μυκόνου, που καταφέρνει διαχρονικά να προσελκύσει όχι μόνο αμέτρητους, αλλά όλο και πιο ενθουσιώδεις επισκέπτες. Σημεία αναφοράς αυτών, είτε ανήκουν στους επώνυμους, ή στους λάτρεις της κυκλαδίτικης ομορφιάς, για όλα όμως τα προαναφερθέντα, τα: Coo, Katerina’s Bar στη μικρή Βενετία με τέλεια θέα και μαγικό ηλιοβασίλεμα, Καμάρες, Abelia’s, Gold Star, Lithos, Gallery, Gazou, Art Studio, Saint John, Petinos, Φιλιππής, Άρωμα, Ristorante Φτελιά, Argo, Astra, Αίγλη, ατελιέ Galatis για μόδα και ζωγραφική, από τον άνθρωπο – σύμβολο της Μυκόνου Γιάννη Γαλάτη και το συνεργάτη του Νίκο Λιγοξυγγακη, Nazos, Lefteris,Caprice, N’ Ammos, Viva Mare, Sea Satin Market, Cvo Paradiso, Tera Maltese, Super Paradise και Remezzo.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024