Κοινές δράσεις Περιφέρειας και Δήμων για την Κωπαΐδα

Θέματα που αφορούν την Κωπαΐδα συζητήθηκαν στη χτεσινή (24/2) συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας, Φανής Παπαθωμά, και των Δημάρχων Ορχομενού, Βούλας Καράλη, Αλιάρτου – Θεσπιέων, Γιώργου Ντασιώτη, Λοκρών, Θανάση Ζεκεντέ, Λεβαδέων, Γιάννη Ταγκαλέγκα και Θηβών, Γιώργου Αναστασίου. Συγκεκριμένα συζητήθηκαν διεξοδικά έργα που έχουν προγραμματιστεί και είναι σε διαδικασία δημοπράτησης, η επισκευή καναλιού της Υλίκης και Πλωτό […]

25 Φεβρουαρίου 2020

του/της Newsroom

Θέματα που αφορούν την Κωπαΐδα συζητήθηκαν στη χτεσινή (24/2) συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας, Φανής Παπαθωμά, και των Δημάρχων Ορχομενού, Βούλας Καράλη, Αλιάρτου – Θεσπιέων, Γιώργου Ντασιώτη, Λοκρών, Θανάση Ζεκεντέ, Λεβαδέων, Γιάννη Ταγκαλέγκα και Θηβών, Γιώργου Αναστασίου. Συγκεκριμένα συζητήθηκαν διεξοδικά έργα που έχουν προγραμματιστεί και είναι σε διαδικασία δημοπράτησης, η επισκευή καναλιού της Υλίκης και Πλωτό Αντλιοστάσιο, καθαρισμοί αρδευτικών καναλιών, γεφύρια και η αγροτική οδοποιία.

Σε πλήρη συντονισμό ενεργειών και δράσεων της Περιφέρειας και των Δήμων ενημερώθηκαν οι Δήμαρχοι και επικροτούν τους καθαρισμούς αρδευτικών καναλιών που έχουν προχωρήσει και ολοκληρώνονται το επόμενο χρονικό διάστημα προσφέροντας λύση σε ένα χρόνιο πρόβλημα. Συμφωνήθηκε να γίνει και νέα συνάντηση στο άμεσο μέλλον για δρομολόγηση ενεργειών, για την συντήρηση της αγροτικής οδοποιίας, για την κάλυψη των αναγκών των αγροτών.

«Τα κοινά προβλήματα δημιουργούν κοινά μέτωπα. Συνεχίζουμε να είμαστε όλοι συντονισμένοι σε κοινή προσπάθεια για την Κωπαΐδα», τόνισε σε δηλώσεις της η κ. Παπαθωμά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024