Άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς

Με αρκετές αλλαγές και παίχτες που είτε δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στα πόδια τους, είτε πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους επέλεξαν οι δύο προπονητές να ξεκινήσουν το παιχνίδι μεταξύ της Λαμίας και του Ολυμπιακού, για την πρώτη αγωνιστική της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας το απόγευμα της Τρίτης. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι δύο ομάδες […]

4 Φεβρουαρίου 2020

του/της Newsroom

Με αρκετές αλλαγές και παίχτες που είτε δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής στα πόδια τους, είτε πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους επέλεξαν οι δύο προπονητές να ξεκινήσουν το παιχνίδι μεταξύ της Λαμίας και του Ολυμπιακού, για την πρώτη αγωνιστική της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας το απόγευμα της Τρίτης. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να ψάχνουν τα πατήματά τους στο χορτάρι του ΔΑΚ της φθιωτικής πρωτεύουσας και να παρουσιάζουν αρχικά ένα κακό θέαμα στους φιλάθλους που παρακολουθούσαν το παιχνίδι.

Έπρεπε να περάσουν 22’ μέχρι την πρώτη καλή στιγμή στο ματς. Ο Φορτούνης επιτέθηκε κατά μέτωπο, πάσαρε για τον Χασάν στη μεγάλη περιοχή, το πλασέ του οποίου κόντραρε στον Ασίγκμπα.

Δύο λεπτά αργότερα ο Βιγιάλμπα σούταρε δυνατά μέσα από την περιοχή, με τον Παπαδόπουλο να κοντράρει με τάκλιν το σουτ του Αργεντινού ακραίου μεσοεπιθετικού της Λαμίας.

Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό στο 26’. Ο Παπαδόπουλος επιχείρησε τη βαθιά μπαλιά κι ο Χασάν έγινε αποδέκτης της μπάλας, αλλά υπό την πίεση του Βύντρα σούταρε ψηλά άουτ από πλεονεκτική θέση.

Ακόμη μια καλή στιγμή στο πρώτο ημίχρονο για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι βγήκαν στην κόντρα από κόρνερ στο 39’. Ο Λοβέρα πάσαρε στον Ραντζέλοβιτς κι ο νεαρός Σέρβος έπιασε ένα δυνατό τεχνικό σουτ, από το ύψος της μεγάλης περιοχής και δεξιά, αλλά ο Θεοδωρόπουλος εκτινάχθηκε στη δεξιά του γωνία κι έδιωξε.

Δυνατά ξεκίνησαν στο δεύτερο ημίχρονο οι «ερυθρόλευκοι». Στο 49’ ο Φορτούνης εκτέλεσε το φάουλ, ο Βύντρα έδιωξε κι η μπάλα κατέληξε στον Καμαρά. Αυτός εξαπέλυσε μια βολίδα απ’ τα 30 μέτρα, με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να αποκρούει έξοχα. Στην επαναφορά ο Ραντζέλοβιτς σούταρε από μέσα δεξιά, αλλά είδε τη μπάλα να περνά άουτ.

Νέα καλή στιγμή για τον Ολυμπιακό στο 53’. Ο Φορτούνης εκτέλεσε το κόρνερ, ο Παπαδόπουλος γύρισε με κεφαλιά τη μπάλα και πριν ο Τοροσίδης τη στείλει στα δίχτυα, ο Σισέ έκανε την προβολή στέλνοντάς τη άουτ.

Στο 68’ ο Μπουλούλης έκλεψε, μπήκε στην περιοχή αλλά αστόχησε στο σουτ που επιχείρησε.

Στο 76′ ο ίδιος γύρισε στην περιοχή για τον Μπιανκόνι, ο οποίος διεκδίκησε τη μπάλα με τον Παπαδόπουλο κι έπεσε στο χορτάρι. Ο Βρέσκας υπέδειξε το σημείο του πέναλτυ, αλλά πήρε πίσω την απόφασή του κατόπιν υπόδειξης του VAR, καθώς είχε προηγηθεί οφσάιντ.

Τελευταία καλή φάση στο παιχνίδι στο 89’. Ο Φορτούνης εκτέλεσε το κόρνερ από αριστερά, με τον Σισέ να πιάνει την κεφαλιά από το ύψος του πέναλτυ και την μπάλα να περνά ξυστά πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι του Θεοδωρόπουλου.

Λαμία (Άκης Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Βύντρα, Βάντερσον, Τζανετόπουλος, Ασίγκμπα, Μπουλούλης, Μπεχαράνο (88’ Βλαχομήτρος), Σασσί (69’ Μπιανκόνι), Βιγιάλμπα, Σάλιακας, Τιρόνε.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Αλέν, Γκασπάρ, Σισέ, Παπαδόπουλος, Τοροσίδης, Καφού, Καμαρά, Ραντζέλοβιτς (55’ Μορ), Λοβέρα (84’ Μασούρας), Φορτούνης, Χασάν (82’ Σουντανί).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024