,

Αλλαγή σκυτάλης στην ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας

Μετά από επιστολή του ο απερχόμενος Πρόεδρος ΝΕ ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας, Θοδωρής Καλοπήτας, διεμήνυσε ότι δεν θα δηλώσει εκ νέου υποψηφιότητα για την Προεδρία της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας στις επικείμενες εκλογές. Στην επιστολή που απέστειλε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης εξήρε το έργο της οργάνωσης , τις δράσεις και τις παρεμβάσεις της, μη παραλείποντας να αναφερθεί και […]

4 Φεβρουαρίου 2020

του/της Newsroom

Μετά από επιστολή του ο απερχόμενος Πρόεδρος ΝΕ ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας, Θοδωρής Καλοπήτας, διεμήνυσε ότι δεν θα δηλώσει εκ νέου υποψηφιότητα για την Προεδρία της Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας στις επικείμενες εκλογές. Στην επιστολή που απέστειλε στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης εξήρε το έργο της οργάνωσης , τις δράσεις και τις παρεμβάσεις της, μη παραλείποντας να αναφερθεί και

Θοδωρής Καλοπήτας

στους πολέμιους της τους οποίους και κατάφεραν να τους διαψεύσουν. Την επιστολή του ο κ. Καλοπήτας έκλεισε με αισιοδοξία για το μέλλον αλλά και την εκπροσώπηση της οργάνωσης ευχαριστώντας παράλληλα και μέλη της οργάνωσης αλλά και Προέδρους της ΟΝΝΕΔ με τους οποίους συνεργάστηκε.

Την ίδια στιγμή ο Χαράλαμπος Νίκας ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για τη θέση του Προέδρου Νομαρχιακής Επιτροπής ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας. Στην επιστολή του δήλωσε:

“Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τα μέλη της ΟΝΝΕΔ που σε ελάχιστο χρόνο υπέγραψαν την υποψηφιότητά μου δίνοντάς μου τη δυνατότητα να διεκδικήσω το αξίωμα του Προέδρου σε νομαρχιακό επίπεδο.”

“Η απόφασή μου αυτή στηρίζεται από μια δυναμική και πολυπληθή ομάδα τοπικών στελεχών και

Χαράλαμπος Νίκας

μελών της ΟΝΝΕΔ σε όλη τη Βοιωτία, οι οποίοι εδώ και πάνω από μια δεκαετία δίνουν αγώνα για την παράταξη σε όλα τα επίπεδα.  Πραγματικούς αγωνιστές που εκτέθηκαν και αγωνίστηκαν όχι μόνο στα εύκολα αλλά και στα δύσκολα χρόνια της Νέας Δημοκρατίας, στα χρόνια της αντιπολίτευσης και της γενικότερης πολιτικής απαξίωσης. Την ομάδα αυτή έχω την τιμή να εκπροσωπώ και ευελπιστώ να φανώ αντάξιος της εμπιστοσύνης και της στήριξης που μου δείχνει.

Ευελπιστώ σε έναν τίμιο και καθαρό αγώνα με μεγάλη συμμετοχή από τα μέλη ώστε να πάμε την Οργάνωση ακόμα πιο ψηλά. Για μια ΟΝΝΕΔ δραστήρια, παρεμβατική, με κοινωνικό πρόσωπο και πολιτικό λόγο.”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024