,

Αταλάντη: Μεγάλο ενδιαφέρον για την ημέριδα με θέμα την καλλιέργεια της ελιάς

Ο Δήμος Λοκρών διοργάνωσε με επιτυχία ημερίδα με θέμα: “Η καλλιέργεια της ελιάς στη σύγχρονη εποχή και οι προοπτικές της στις αγορές” την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 στο Κωνσταντίνειο Πνευματικό Κέντρο Αταλάντης.   Η προέλευση του κόσμου επιβεβαίωσε το μεγάλο ενδιαφέρον που είχε το θέμα της ημερίδας για τους δημότες και την ευρύτερη περιοχή. Ομιλητές […]

24 Φεβρουαρίου 2020

του/της Newsroom

Ο Δήμος Λοκρών διοργάνωσε με επιτυχία ημερίδα με θέμα: “Η καλλιέργεια της ελιάς στη σύγχρονη εποχή και οι προοπτικές της στις αγορές” την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 στο Κωνσταντίνειο Πνευματικό Κέντρο Αταλάντης.

 

Η προέλευση του κόσμου επιβεβαίωσε το μεγάλο ενδιαφέρον που είχε το θέμα της ημερίδας για τους δημότες και την ευρύτερη περιοχή.

Ομιλητές ήταν οι καθηγητές του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών Επαμεινώνδας Παπλωματάς και Διονύσης Περδίκης και ο εκδότης του περιοδικού” Ελιά και ελαιόλαδο” Βασίλης Ζαμπούνης, με συντονιστή το δημοσιογράφο Γιάννη Σάρρο.

Χαιρετισμούς απεύθυναν ο Δήμαρχος Λοκρών Θανάσης Ζεκεντές, ο Βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Σαρακιώτης και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κώστας Αποστολόπουλος.

 

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι αυτοδιοικητικοί του Δήμου Λοκρών, γεωπόνοι, επιχειρηματίες και καλλιεργητές ελιάς από ολόκληρη την περιοχή.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024