,

Δεν υπάρχει κόντρα μεταξύ Σπερχειάδας – Μακρακώμης

Την παρακάτω ανακοίνωση δημοσίευσαν Τοπικοί Σύμβουλοι της Κοινότητας Μακρακώμης όπου αναφέρονται στα όσα γράφονται  στο διαδίκτυο  περί κόντρας των δύο  κωμοπόλεων (Σπερχειάδα και Μακρακώμη) με αφορμή τις αποκριάτικες εκδηλώσεις και όχι μόνο, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν εκφράζουν το σύνολο των μόνιμων κατοίκων και τις καταδικάζουν. Σχετικά με όσα έχουν γραφεί στο διαδίκτυο και έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ημέρες […]

26 Φεβρουαρίου 2020

του/της Newsroom

Την παρακάτω ανακοίνωση δημοσίευσαν Τοπικοί Σύμβουλοι της Κοινότητας Μακρακώμης όπου αναφέρονται στα όσα γράφονται  στο διαδίκτυο  περί κόντρας των δύο  κωμοπόλεων (Σπερχειάδα και Μακρακώμη) με αφορμή τις αποκριάτικες εκδηλώσεις και όχι μόνο, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν εκφράζουν το σύνολο των μόνιμων κατοίκων και τις καταδικάζουν.

Σχετικά με όσα έχουν γραφεί στο διαδίκτυο και έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ημέρες για την αντιπαράθεση των δύο κωμοπόλεων, Μακρακώμης-Σπερχειάδας για τις Καρναβαλικές Εκδηλώσεις, οφείλουμε να ενημερώσουμε τους δημότες μας πως δε συμμεριζόμαστε οποιαδήποτε κόντρα ανάμεσα στις δύο πόλεις και μόνο η συνεργασία μπορεί να πάει τη Δυτική Φθιώτιδα ένα βήμα πιο μπροστά.

Είμαστε επαγγελματίες, μένουμε και μεγαλώνουμε τα παιδιά μας στον τόπο μας που αγαπάμε και οι εμφύλιες διαμάχες δεν έχουν θέση ανάμεσά μας. Οι προσωπικές τοποθετήσεις κάποιων ανθρώπων που δεν μένουν καν μόνιμα στην πόλη μας, δεν εκφράζουν το σύνολο των μόνιμων κατοίκων-πολιτών και ιδιαίτερα εμάς ως εκλεγμένους συμβούλους του συνδιασμού ” ΜΑΚΡΑΚΩΜΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ” στο Τοπικό Συμβούλιο της Κοινότητας Μακρακώμης.

Είναι γνωστό και αποδεδειγμένο ότι πρακτικές διχασμού και τεχνητής έντασης, εκφράζουν άτομα που δεν έχουν να επιδείξουν τίποτα ουσιαστικό, με προφανή σκοπό να καλύψουν την ανεπάρκεια και ανυπαρξία τους και εμείς δηλώνουμε κάθετα  αντίθετοι σε αυτές και τις καταδικάζουμε.

Ας απομονώσουμε τους ανθρώπους και από τις δύο κωμοπόλεις μας, που σπέρνουν τη διχόνοια και ας καλλιεργήσουμε ένα πνεύμα συνεργασίας, αλληλεγγύης και ομοθυμίας, ώστε το μέλλον να καταστεί ευοίωνο για όλους μας.

ΚΑΡΑΪΣΚΟΣ  Ευάγγελος

ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΚΟΥ Αικατερίνη

ΣΚΑΡΓΙΩΤΗΣ Αλέξανδρος

Σύμβουλοι Τοπικής  Κοινότητας Μακρακώμης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024