“Ενωμένοι θα συνεχίσουμε την πορεία ελπίδας που χάραξε η ΝΔ”

Την ανάγκη να συνεχιστεί και να εξελιχθεί η σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ των μελών και των στελεχών των Οργανώσεων της ΝΔ τόνισε ο Σϊμος Κεδίκογλου κατά το χαιρετισμό που απηύθυνε  στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΗΜ.ΤΟ Κύμης – Αλιβερίου, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020, στον Κάραβο Αλιβερίου, παρουσία της τ. […]

10 Φεβρουαρίου 2020

του/της Newsroom

Την ανάγκη να συνεχιστεί και να εξελιχθεί η σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ των μελών και των στελεχών των Οργανώσεων της ΝΔ τόνισε ο Σϊμος Κεδίκογλου κατά το χαιρετισμό που απηύθυνε  στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΔΗΜ.ΤΟ Κύμης – Αλιβερίου, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2020, στον Κάραβο Αλιβερίου, παρουσία της τ. Υπουργού Τουρισμού κας Όλγας Κεφαλογιάννη.

Ο κ. Κεδίκογλου ευχαρίστησε θερμά τα στελέχη και τους φίλους της παράταξης για τους αγώνες που έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν, καταφέρνοντας να αλλάξει ξανά η Εύβοια μετά από δεκαετίες και να ξαναγίνει η Ελλάδα από άκρη σε άκρη “γαλάζια” με έναν δυνατό Πρωθυπουργό, τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Παράλληλα, ευχήθηκε η επόμενη χρονιά να είναι ακόμα καλύτερη και όπως είπε, το πιο σημαντικό είναι ότι, αφού μπόρεσαν να  ξαναγεννήσουν την ελπίδα, τώρα, έχουν χρέος να επαληθεύσουν  τις προσδοκίες όλων των πολιτών, εντείνοντας τις προσπάθειές τους. Συγκεκριμένα, τόνισε: “πρέπει όλοι μαζί να δουλεύουμε και έχουμε την ευτυχία να είναι και η Περιφέρειά μας σε καλά χέρια, αλλά και η συνεργασία με την κεντρική κυβέρνηση να είναι πολύ καλή. Τα προβλήματα-όμως- είναι πολλά. Το οδικό δίκτυο του Νομού, το λιμάνι της Κύμης πρέπει να αξιοποιηθεί, η βιομηχανική περιοχή Αλιβερίου πρέπει να ζωντανέψει ξανά. Είναι πολλά αυτά που πρέπει να κάνουμε, αλλά  τα σημάδια είναι θετικά και  είμαι σίγουρος ότι, αν δουλέψουμε σωστά, όλοι μαζί, του χρόνου τέτοια εποχή  θα βρεθούμε να είμαστε ακόμα καλύτερα.”

Τέλος, ευχαρίστησε ιδιαίτερα, για την παρουσία της στην εκδήλωση, τη φίλη του Όλγα Κεφαλογιάννη – όπως είπε χαρακτηριστικά – υπογραμμίζοντας, ότι είναι από τους πιο δυναμικούς Υπουργούς, που μαζί  σε  δύσκολες συνθήκες έδωσαν αγώνες  με την κυβέρνηση Σαμαρά, αποδεικνύοντας, ότι είναι μαχητής του κόμματος, εκφράζοντας -ταυτόχρονα -τη βεβαιότητα- ότι έχει ακόμα πολύ περισσότερα να δώσει.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024