Συγκέντρωση των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ στη Χαλκίδα στις 18 Φεβρουαρίου

Με απόφασή τους τα σωματεία της ΛΑΡΚΟ, ανακοίνωσαν ότι θα προχωρήσουν σε νέα 24ωρη απεργία, για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, όπως επίσης και για τις εξελίξεις που αφορούν την πορεία της εταιρείας. «Την Τρίτη 18-02-2020 συγκεντρωνόμαστε στην υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας, μαζί με τους τοπικούς φορείς, τα Εργατικά Κέντρα και τα σωματεία όλης της χώρας που […]

17 Φεβρουαρίου 2020

του/της Newsroom

Με απόφασή τους τα σωματεία της ΛΑΡΚΟ, ανακοίνωσαν ότι θα προχωρήσουν σε νέα 24ωρη απεργία, για το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, όπως επίσης και για τις εξελίξεις που αφορούν την πορεία της εταιρείας.

«Την Τρίτη 18-02-2020 συγκεντρωνόμαστε στην υψηλή γέφυρα της Χαλκίδας, μαζί με τους τοπικούς φορείς, τα Εργατικά Κέντρα και τα σωματεία όλης της χώρας που συμπαρίστανται στον αγώνα μας προκειμένου να εκφράσουμε την αντίθεσή μας στα βρώμικα σχέδια της κυβέρνησης για το ξεπούλημα της ΛΑΡΚΟ και του ορυκτού πλούτου της χώρας μας».

Η συγκέντρωση θα ξεκινήσει στη Χαλκίδα, στην περιοχή Βούρκος – Τεχνικό Λύκειο στις 11:00.

Την απόφαση συνυπογράφουν το Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ ΛΑΡΥΜΝΑ (ΣΕΛ), η Ένωση Εργαζομένων Εταιρείας «ΛΑΡΚΟ» Α.Ε. Μεταλλεία ΕΥΒΟΙΑΣ, το Σωματείο Εργαζομένων Μεταλλωρύχων ΛΑΡΚΟ ο «ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ», το Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ & ΣΕΡΒΙΩΝ και το Συνδικαλιστικό Σωματείο Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ Α.Ε. (ΑΘΗΝΑ)

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024