“Νέες τεχνολογίες στην Ιατρική” από την Αντιδημαρχία Υγείας του Δήμου Χαλκιδέων

Η Ρομποτική Χειρουργική είναι η εξέλιξη της λαπαροσκόπησης και αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στη χειρουργική. Ξεπερνώντας τους περιορισμούς της συμβατικής λαπαροσκοπικής χειρουργικής, η ρομποτική φέρνει για πρώτη φορά τον ηλεκτρονικό υπολογιστή μεταξύ χειρουργού και ασθενούς.  Στο πλαίσιο της ενημέρωσης του κοινού για τις ήδη πολυάριθμες ενδείξεις της ρομποτικής τηλεχειρουργικής, η Αντιδημαρχία Υγείας διοργανώνει […]

10 Φεβρουαρίου 2020

του/της Newsroom

Η Ρομποτική Χειρουργική είναι η εξέλιξη της λαπαροσκόπησης και αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στη χειρουργική. Ξεπερνώντας τους περιορισμούς της συμβατικής λαπαροσκοπικής χειρουργικής, η ρομποτική φέρνει για πρώτη φορά τον ηλεκτρονικό υπολογιστή μεταξύ χειρουργού και ασθενούς. 

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης του κοινού για τις ήδη πολυάριθμες ενδείξεις της ρομποτικής τηλεχειρουργικής, η Αντιδημαρχία Υγείας διοργανώνει ημερίδα με θέμα “Νέες Τεχνολογίες στην Ιατρική” την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου και ώρα 11:30 στο θέατρο Παπαδημητρίου. Εξειδικευμένοι ιατροί από την επιστημονική εταιρεία Medical Updates Social Network θα πραγματοποιήσουν μια σύντομη αλλά περιεκτική περιήγηση στις νέες τεχνολογίες στη Χειρουργική, την Ορθοπεδική, την Ογκολογία και την Ακτινοθεραπεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

16 Απριλίου 2024