Στη Γενεύη βρίσκεται ο Νίκος Δένδιας για το Συμβούλιο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων

Με αφορμή τη σημερινή Διάσκεψη για τον Αφοπλισμό και τις εργασίες του Τμήματος Υψηλού Επιπέδου της 43ης Συνόδου του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων βρίσκεται από χθες στη Γενεύη ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας. Tο επίσημο πρόγραμμα του υπουργού Εξωτερικών ξεκίνησε χθες το απόγευμα, με τη συνάντησή του με τον γ.γ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στον οποίο […]

25 Φεβρουαρίου 2020

του/της Newsroom

Με αφορμή τη σημερινή Διάσκεψη για τον Αφοπλισμό και τις εργασίες του Τμήματος Υψηλού Επιπέδου της 43ης Συνόδου του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων βρίσκεται από χθες στη Γενεύη ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.

Tο επίσημο πρόγραμμα του υπουργού Εξωτερικών ξεκίνησε χθες το απόγευμα, με τη συνάντησή του με τον γ.γ του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στον οποίο τόνισε ότι η Ελλάδα έχει και ρόλο και λόγο ως προς την κατάσταση στη Λιβύη.

Στις 11:15 (12:15 ώρα Ελλάδας) ο κ. Δένδιας θα απευθύνει ομιλία στη Διάσκεψη για τον Αφοπλισμό, ενώ στις 15:20 (16:20 ώρα Ελλάδας) θα μιλήσει στις εργασίες του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Παράλληλα, ο υπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί στις 12:00 (13:00 ώρα Ελλάδας) με τον ειδικό απεσταλμένο του ΟΗΕ για τη Συρία, Γκάιρ Πέντερσεν και στις 13:00 (14:00 ώρα Ελλάδας) με τον υπουργό Εξωτερικών της Αρμενίας, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024