Σωματείο εργαζομένων ΔΕΥΑΛ: Απαιτούμε γνήσιο συνέδριο στην ΓΣΕΕ με βάση το καταστατικό της χωρίς νόθους αντιπρόσωπους και εργοδότες

Σύμφωνα με την ανακοίνωση: ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΥΑΛ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ «Απαιτούμε γνήσιο συνέδριο στην ΓΣΕΕ με βάση το καταστατικό της χωρίς νόθους αντιπρόσωπους και εργοδότες» Το Σωματείο εργαζομένων στην ΔΕΥΑΛ καταγγέλλει τις άθλιες μεθοδεύσεις της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ, που για ακόμα μια φορά επιδιώκει να κάνει ένα συνέδριο παρωδία. Στην συνεδρίαση της Ολομέλειας της ΓΣΕΕ, η […]

24 Φεβρουαρίου 2020

του/της Newsroom

Σύμφωνα με την ανακοίνωση:

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΕΥΑΛ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Απαιτούμε γνήσιο συνέδριο στην ΓΣΕΕ με βάση

το καταστατικό της χωρίς νόθους αντιπρόσωπους και εργοδότες»

Το Σωματείο εργαζομένων στην ΔΕΥΑΛ καταγγέλλει τις άθλιες μεθοδεύσεις της ηγετικής ομάδας της ΓΣΕΕ, που για ακόμα μια φορά επιδιώκει να κάνει ένα συνέδριο παρωδία. Στην συνεδρίαση της Ολομέλειας της ΓΣΕΕ, η συνδικαλιστική μαφία, που δικαίως την έχουν ονομάσει έτσι οι εργαζόμενοι, αποφάσισε την πραγματοποίηση Συνεδρίου στις 25 Φλεβάρη. Δηλαδή Συνέδριο για μια μέρα, ίσα ίσα να στηθεί κάλπη για ψηφοφορία, με συνοπτικές διαδικασίες, που δεν προβλέπονται από κανένα καταστατικό σωματείου, υπό την «προστασία» της κυβέρνησης και την άμεση επέμβασή της.

Τους καταλαβαίνουμε, γνωρίζουν καλά ότι αν γίνει συνέδριο θα ξεμπροστιαστούν, θα μάθουμε για τις νοθείες τους, για τους εργοδότες που τους βαφτίζουν εργαζόμενους, για τα σωματεία σφραγίδες που στήνονται σε μια νύχτα. Η εργατική τάξη της χώρας μας τους ξέρει καλά. Είναι αυτοί που όλα αυτά τα χρόνια πάνε χέρι – χέρι με τις κυβερνήσεις, την ευρωπαϊκή ένωση, τους βιομηχάνους, τους τραπεζίτες και τους εφοπλιστές. Είναι οι ίδιοι που συμμετείχαν στα τραπέζια των κοινωνικών διαλόγων με όλους τους κηφήνες βάζοντας την υπογραφή τους για να πετσοκοπούνε δικαιώματα και κατακτήσεις των εργαζόμενων. Το ότι δεν ανακοίνωσαν ότι καλούν και το μεγάλο αφεντικό τους, τον ΣΕΒ, μόνο ως παράληψη που θα διορθωθεί άμεσα μπορεί να εκληφθεί.

Καταδικάζουμε τις πρακτικές της συνδικαλιστικής μαφίας της ΓΣΕΕ. Καταδικάζουμε την εμπλοκή της κυβέρνησης και των εισαγγελέων. Καταδικάζουμε την παρουσία ΜΑΤ στο συνέδριο της ΓΣΕΕ. Η μόνη πρεμούρα τους είναι να κάνουν ένα συνέδριο για να μοιράσουν θέσεις, με μπράβους και δυνάμεις καταστολής, μαζί με νόθους αντιπροσώπους αλλά και τους ίδιους τους εργοδότες, όπως είναι ο εκπρόσωπος τύπου της ΓΣΕΕ, ο γνωστός πλέον σε όλους εργοδότης Καραγεωργόπουλος. 

Είναι επικίνδυνοι για τους εργαζόμενους!

Ήρθε η ώρα να ξεμπερδεύουμε με τους εργατοπατέρες που τόσα χρόνια έχουν κάτσει στο σβέρκο της εργατικής τάξης.

Εδώ και τώρα να γίνει γνήσιο συνέδριο της ΓΣΕΕ, χωρίς νόθους αντιπροσώπους, εργοδότες, ΜΑΤ και κρατική βία!

ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ!!!

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024