Συμπαραστάτες στα γηροκομεία της Μητρόπολης η Κοινότητα Αμφίκλειας και η Δήμαρχος Αμφίκλειας – Ελάτειας

Τη Δήμαρχο Αμφίκλειας – Ελάτειας, Αθανασία Στιβακτή, και ιδιαίτερα την Κοινότητα Αμφίκλειας ευχαρίστησε με ανακοίνωσή του, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας, Συμεών, για την προσφορά μεγάλης ποσότητας κρέατος αλλά και άλλων αγαθών στα γηροκομεία της Μητρόπολης. Η σχετική προσφορά, μετά και την αναβολή των εκδηλώσεων που είχαν προγραμματιστεί υπό του Δήμου για το τριήμερο της Αποκριάς, […]

2 Μαρτίου 2020

του/της Newsroom

Τη Δήμαρχο Αμφίκλειας – Ελάτειας, Αθανασία Στιβακτή, και ιδιαίτερα την Κοινότητα Αμφίκλειας ευχαρίστησε με ανακοίνωσή του, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδας, Συμεών, για την προσφορά μεγάλης ποσότητας κρέατος αλλά και άλλων αγαθών στα γηροκομεία της Μητρόπολης.

Η σχετική προσφορά, μετά και την αναβολή των εκδηλώσεων που είχαν προγραμματιστεί υπό του Δήμου για το τριήμερο της Αποκριάς, προέκυψε μέσα στο πλαίσιο της αγαστής συνεργασίας του κ. Συμεών με την κ. Στιβακτή.

Η παράδοση της πρώτης μεγάλης ποσότητας των σχετικών αγαθών έγινε από την ίδια τη Δήμαρχο και τους συνεργάτες της το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου στο γηροκομείο Στυλίδος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024