Ενίσχυση κοινωνικών δομών από το Δήμο Δελφών

Στο Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Δημόσιας Υγείας, μεταφέρει 23 υπαλλήλους ο Δήμαρχος Δελφών, κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, με την υπ’ αριθμόν 5195/17.3.2020 απόφασή του, για όσο χρονικό διάστημα ισχύει η αναστολή λειτουργίας της υπηρεσίας τους. Η κίνηση αυτή, έγινε σε συνέχεια των κατεπειγόντων μέτρων αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού (COVID-19) και […]

18 Μαρτίου 2020

του/της Newsroom

Στο Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης και Δημόσιας Υγείας, μεταφέρει 23 υπαλλήλους ο Δήμαρχος Δελφών, κ. Παναγιώτης Ταγκαλής, με την υπ’ αριθμόν 5195/17.3.2020 απόφασή του, για όσο χρονικό διάστημα ισχύει η αναστολή λειτουργίας της υπηρεσίας τους. Η κίνηση αυτή, έγινε σε συνέχεια των κατεπειγόντων μέτρων αντιμετώπισης των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού (COVID-19) και κυρίως της ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του.

Η Δημοτική Δομή Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης και το προσωπικό της από αύριο Πέμπτη 19/03/2020 και για τις ώρες 08:00πμ έως 15:00 θα δέχεται αιτήματα δημοτών που δεν μπορούν ή δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από τις οικίες τους και αδυνατούν να εξυπηρετήσουν βασικές καθημερινές ανάγκες τους.

Με ένα τηλεφώνημα στο 22650 29084, ή στέλνοντας email στο pronoia@delphi.gov.gr, το προσωπικό θα αξιολογεί το αίτημα του δημότη και θα δίνει τις απαραίτητες λύσεις.

Σε δήλωσή του ο κ. Ταγκαλής επεσήμανε: «Είναι ιδιαιτέρως σημαντικό, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν οι συμπολίτες μας, να ενισχύσουμε τις Προνοιακές Δομές, προκειμένου να καταστεί δυνατή η εξυπηρέτηση όσο το δυνατόν περισσότερων συμπολιτών μας που χρήζουν βοήθειας. Είναι ώρα συλλογικής και ατομικής ευθύνης. Ο Δήμος Δελφών πράττει το μέγιστο που του αναλογεί για να ανταποκριθεί στις ανάγκες της ιδιαίτερης περίστασης που βιώνει η χώρα μας. Καλώ και τους πολίτες να τηρήσουν υπεύθυνη στάση, ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες των ειδικών.»

Και δεν ξεχνάμε… Μένουμε σπίτι μας!

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024