Μήνυμα της δημάρχου Στυλίδας, Βιργινίας Στεργίου, για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Ο Δήμος Στυλίδας τιμά τους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης του 1821. Παρά τη δυσμενή θέση που βρίσκεται ο ελληνικός λαός και η πατρίδα μας εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, η 25η Μαρτίου παραμένει ημέρα αδιάλειπτης τιμής, μνήμης και υπερηφάνειας για τους ήρωες του 1821, οι οποίοι έγραψαν το πιο σημαντικό ιστορικό γεγονός στη νεότερη πορεία […]

24 Μαρτίου 2020

του/της Newsroom

Ο Δήμος Στυλίδας τιμά τους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης του 1821. Παρά τη δυσμενή θέση που βρίσκεται ο ελληνικός λαός και η πατρίδα μας εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, η 25η Μαρτίου παραμένει ημέρα αδιάλειπτης τιμής, μνήμης και υπερηφάνειας για τους ήρωες του 1821, οι οποίοι έγραψαν το πιο σημαντικό ιστορικό γεγονός στη νεότερη πορεία του ελληνικού έθνους.

Ο λαός που ξεχνά την ιστορία του και το παρελθόν του δεν έχει μέλλον. Εν μέσω πανδημίας η απέριττη, λιτή τιμή των ηρώων που θυσιάστηκαν για τη πατρίδα συνιστά χρέος όλων μας. Ενωμένοι όλοι, όπως εκείνοι, θα ξεπεράσουμε και αυτή τη δυσκολία και με ατομική ευθύνη θα στηρίξουμε το κοινό καλό για την επόμενη ημέρα.

ΖΗΤΩ Η 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024