Χαλκίδα: Πρόγραμμα σίτισης των αδέσποτων ζώων από το Δήμο

Πρόγραμμα σίτισης των αδέσποτων ζώων εγκαινιάζει σε δύο ημέρες ο Δήμος Χαλκιδέων, σύμφωνα με ανακοίνωσή του στο επίσιμο προφίλ του στο facebook. https://www.facebook.com/dimos.xalkideon/posts/2250954968546150 Έτσι λοιπόν, από τη Πέμπτη αναμένεται να τοποθετηθούν ταΐστρες και ποτίστρες σε ολόκληρο τον Καλλικρατικό Δήμο. Τα σημεία, όπου θα τοποθετηθούν το φαγητό και το νερό, θα υποδειχθούν από τον Ζωόφιλο Σύλλογο «Το […]

24 Μαρτίου 2020

του/της Newsroom

Πρόγραμμα σίτισης των αδέσποτων ζώων εγκαινιάζει σε δύο ημέρες ο Δήμος Χαλκιδέων, σύμφωνα με ανακοίνωσή του στο επίσιμο προφίλ του στο facebook.

https://www.facebook.com/dimos.xalkideon/posts/2250954968546150

Έτσι λοιπόν, από τη Πέμπτη αναμένεται να τοποθετηθούν ταΐστρες και ποτίστρες σε ολόκληρο τον Καλλικρατικό Δήμο. Τα σημεία, όπου θα τοποθετηθούν το φαγητό και το νερό, θα υποδειχθούν από τον Ζωόφιλο Σύλλογο «Το Καταφύγιο», πληρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των ζώων.

Πρόκειται για μία πολύ όμορφη κίνηση προς τους αδέσποτους φίλους μας, που μας κάνει να ξεχάσουμε έστω και για λίγο, την επικαιρότητα του κορωνοϊού. Διαβάστε το ρεπορτάζ των “Στερεών Νέων” για τα αδέσποτα ζώα στην Εύβοια, που ανέδειξε το πρόβλημα στις 16 Μαρτίου, στο σύνδεσμο που ακολουθεί.

https://www.stereanews.gr/2020/03/16/to-provlima-twn-adespotwn-sto-nomo-evoias/

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024