Δωρεάν διαχείριση social media προς επιχειρήσεις από μία ομάδα νέων επαγγελματιών

Δωρέαν υπηρεσίες διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης προσφέρει μία ομάδα νέων ανθρώπων με έδρα τη Θεσσαλονίκη με κύριο μήνυμα #μένουμε_κοντά στον επαγγελματία. Στα πλαίσια της πρωτοβουλίας του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης #DigitalSolidarityGR η ομάδα που ειδικεύεται στα social media και στην επικοινωνία, απαρτιζόμενη με ανθρώπους από τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, τα Ιωάννινα, το Ηράκλειο και τη Ξάνθη, […]

25 Μαρτίου 2020

του/της Newsroom

Δωρέαν υπηρεσίες διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης προσφέρει μία ομάδα νέων ανθρώπων με έδρα τη Θεσσαλονίκη με κύριο μήνυμα #μένουμε_κοντά στον επαγγελματία.

Στα πλαίσια της πρωτοβουλίας του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης #DigitalSolidarityGR η ομάδα που ειδικεύεται στα social media και στην επικοινωνία, απαρτιζόμενη με ανθρώπους από τη Θεσσαλονίκη, την Αθήνα, τα Ιωάννινα, το Ηράκλειο και τη Ξάνθη, στηρίζει τις επιχειρήσεις που πλήττονται από τα απαραίτητα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης του COVID-19.

“Είμαστε εδώ για να τους βοηθήσουμε και να σχεδιάσουμε από κοινού δημοσιεύσεις που θα κλείσουν τη «φυσική» απόσταση που έχουν οι επιχειρήσεις με το κοινό τους. Ας αποδείξουμε πως ο όρος κοινωνική ευθύνη μπορεί να γίνει σημαία όλων, για το καλό όλων μας”, δήλωσε μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων ο επικεφαλής της ενέργειας, Κωνσταντίνος Καλαμίδας.

Οι επιχειρήσεις που μπορούν να συμμετέχουν είναι τα Εμπορικά καταστήματα, επιχειρήσεις λιανεμπορίου, εστίασης, φιλοξενίας, αισθητικής/κομμωτικής, γυμναστήρια αλλά και δεκάδες επαγγέλματα. Ο τρόπος είναι πολύ απλός, συμπληρώνοντας την αίτηση εδώ https://bit.ly/2U42gJU εντελώς δωρεάν και χωρίς απολύτως καμία δέσμευση.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη δράση επικοινωνήστε μαζί μας στο 231 30 55 015, 697 177 1941 ή στο info@sharesa.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024