Σίτιση αδέσποτων από τον δήμο Στυλίδας (φωτογραφίες)

Στη σίτιση αδέσποτων ζώων προχώρησε σήμερα ο δήμος Στυλίδας, ενώ από αύριο θα τοποθετηθούν και δέκα αυτόματες ταΐστρες σε όλο τον δήμο. Απ’ την πλευρά της συμπολίτευσης, ο Χρήστος Αλεξίου ανήρτησε σχετικά: «Ο Δήμος Στυλίδας σήμερα προχώρησε στην σίτιση των αδέσποτων σκυλιών της Στυλίδας, Αγίας Μαρίνας και Αυλακίου και από αύριο θα συνεχίσουμε σε όλο […]

26 Μαρτίου 2020

του/της Newsroom

Στη σίτιση αδέσποτων ζώων προχώρησε σήμερα ο δήμος Στυλίδας, ενώ από αύριο θα τοποθετηθούν και δέκα αυτόματες ταΐστρες σε όλο τον δήμο.

Απ’ την πλευρά της συμπολίτευσης, ο Χρήστος Αλεξίου ανήρτησε σχετικά: «Ο Δήμος Στυλίδας σήμερα προχώρησε στην σίτιση των αδέσποτων σκυλιών της Στυλίδας, Αγίας Μαρίνας και Αυλακίου και από αύριο θα συνεχίσουμε σε όλο το Δήμο.

Οι μέρες είναι δύσκολες για όλους μας και πόσο μάλλον γι αυτά τα ζωάκια που τηρώντας τα μέτρα κάθονται στο<< σπίτι τους>> το φυσικό τους περιβάλλον δλδ, πεινασμένα περιμένοντας το φαγητό τους.

Από αύριο θα είναι έτοιμες και 10 αυτόματες ταΐστρες όπου θα τοποθετηθούν σε όλο το Δήμο Στυλίδας.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10222439470724466&set=pcb.10222439671929496&type=3&theater

Βλέπετε εκτός από τις 50 περίπου οικογένειες που βοηθήσαμε στο Δήμο μας έπρεπε να βοηθήσουμε και τα αδέσποτα σκυλάκια μας.

Θα συνεχίσουμε όλο το διάστημα αυτό όπου θα ισχύουν τα μέτρα και αν κάποιοι γνωρίζετε κάποια σκυλάκια που θέλουν τροφή να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Πολλές ευχαριστίες στη Δήμαρχο μας που έκανε αμέσως τις απαραίτητες ενέργειες.

Υπομονή και κουράγιο ευχόμαστε και όλο αυτό θα περάσει σύντομα και θα βγούμε πιο δυνατοί».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024