Παρασκευή, Ιούνιος 5

Μητέρα και 3,5 μηνών μωρό από τη Σπερχειάδα νοσηλεύονται στην Αθήνα λόγω κορωνοϊού

0

Στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ μίλησε η μητέρα από την Σπερχειάδα που μαζί με το 3,5 μηνών μωρό της νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο «Παίδων» της Αθήνας, λόγω κορωνοϊού.

Η γυναίκα γέννησε πρόωρα το αγοράκι της στις 13 Δεκεμβρίου 2019, οπότε και απαιτήθηκε να νοσηλευτεί σε μονάδα εντατικής θεραπείας για 49 ημέρες. Όταν επέστρεψαν σπίτι, το μωρό παρουσιάσε σημάδια ίωσης και νοσηλεύτηκε εκ νέου, ενώ αν και γύρισαν σπίτι για δεύτερη φορά, το νεογέννητο ξαναεμφάνισε σημάδια γρίπης και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο «Παίδων» της Αθήνας. Έτσι στις 18 Μαρτίου, διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό. Λίγες ημέρες αργότερα, βγήκε θετικό και το τεστ της μητέρας του.

«Δείχνει ότι δεν έχει τίποτα. Είναι καθαρός ακροαστικά, αιματολογικές είναι όλες του καθαρές πολύ καλές οι εξετάσεις και ο δείκτης λοίμωξης είναι αρνητικός. Οπότε θεωρούμε ό,τι το θέμα του ιού δεν υπάρχει πρόβλημα πια. Οι γιατροί είναι πολύ θετικοί. Ευελπιστούμε ό,τι σήμερα έχουμε 12, θα κλείσουμε τις 14 μέρες, θα είμαστε καλά και θα πάμε μια χαρά σπίτι μας», δήλωσε η μητέρα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Η ίδια μίλησε και για το πως αντιμετωπίζει το γεγονός η τοπική κοινωνία. «Στη πόλη του ζούμε, η οποία είναι μια μικρή κωμόπολη ουσιαστικά, έχουν αρχίσει οι άνθρωποι να δυσανασχετούν για το ότι θα γυρίσουμε εκεί. Είναι άνθρωποι που απομακρύνονται από τους συγγενείς μας, τους οποίους έχουμε να δούμε 6 μήνες», προσθέτει η ίδια. Αξίζει να σημειωθεί ό,τι τα τεστ κορωνοϊού, στα οποία υποβλήθηκαν πατέρας και κόρη, βγήκαν αρνητικά.

Η μητέρα έδωσε το δικό της μήνυμα μέσα από το ρεπορταζ: «Ο εγκλεισμός δεν είναι κάτι ευχάριστο. Όμως πιστέψτε με, ο εγκλεισμός στο σπίτι μας, με τους δικούς μας ανθρώπους, με τη βολή μας, με τον καναπέ μας και τις ταινίες μας είναι πολύ καλύτερο από τον εγκλεισμό σ’ ένα δωμάτιο νοσοκομείου».

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση