Παρασκευή, Ιούνιος 5

Το “Τhe Love Van” του Tihio Race στην εξυπηρέτηση ανήμπορων δημοτών της Δωρίδας

0

Σε άλλη μία ακόμα προσφορά προς τους πολίτες της Δωρίδας προχώρησε το Tihio Race του Δωριέα επιχειρηματία Θωμά Ρούμπα.

Σε συνεργασία με το Δήμο Δωρίδας η ομάδα “the Love Van” του Tihio Race μπαίνει στην υπηρεσία από Δευτέρα της εξυπηρέτησης των ανήμπορων και αναξιοπαθούντων δημοτών στη δύσκολη αυτή περίοδο του κορωνοϊού.

Για το σκοπό αυτό βανάκι με επικεφαλής τον Λευτέρη Παρασκευά και βοηθούς εθελοντές τον Αλέξανδρο και τη Μαρία θα είναι στη διάθεση της υπηρεσίας «Βοήθεια στο Σπίτι» που συντονίζει ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του Δήμου Ανδρέας Ευσταθίου.

Η όλη διαδικασία και ο τρόπος λειτουργίας συζητήθηκε σε συνάντηση που είχαν το Σαββατοκύριακο στο Δημαρχείο Ευπαλίου οι Θωμάς Ρούμπας, Λευτέρης Παρασκευάς, Γιάννης Φλέγγας (Αντιδήμαρχος), Ανδρέας Ευσταθίου (Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος) και Κώστας Τσιούστας (Πρόεδρος Ευπαλίου).

Το βανάκι θα μεταφέρει είδη πρώτης ανάγκης σε κατοίκους των χωριών της Δωρίδας, οι οποίοι δυσκολεύονται να μετακινηθούν από το σπίτι τους και όπως δήλωσε ο Θωμάς Ρούμπας « στόχος μας μετά από συνεννόηση με τον Δήμαρχο Γιώργο Καπεντζώνη, στη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού το πως θα μπορούσαμε από την πλευρά μας να συνεισφέρουμε στους συμπολίτες μας».

Κοινοποίηση.

Αφήστε μια απάντηση