ΑΒ Βασιλόπουλος & Speedex ενώνουν τις δυνάμεις τους για κατ’οίκον παραδόσεις

Η υπηρεσία «παράδοση στο σπίτι» των σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος ενισχύεται μέσα από τη συνεργασία με την εταιρεία ταχυμεταφορών Speedex. Η συμφωνία αφορά για αγορές που κάνουν οι καταναλωτές σε καταστήματα της αλυσίδας και θέλουν να τους παραδοθούν τα ψώνια στο σπίτι. Η ενισχυμένη υπηρεσία για «παράδοση στο σπίτι» ξεκίνησε εχθές, 30 Μαρτίου και θα εφαρμοστεί σε […]

31 Μαρτίου 2020

του/της Newsroom

Η υπηρεσία «παράδοση στο σπίτι» των σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος ενισχύεται μέσα από τη συνεργασία με την εταιρεία ταχυμεταφορών Speedex. Η συμφωνία αφορά για αγορές που κάνουν οι καταναλωτές σε καταστήματα της αλυσίδας και θέλουν να τους παραδοθούν τα ψώνια στο σπίτι.

Η ενισχυμένη υπηρεσία για «παράδοση στο σπίτι» ξεκίνησε εχθές, 30 Μαρτίου και θα εφαρμοστεί σε 129 καταστήματα ΑΒ στην Αττική. Το κόστος της ταχυμεταφοράς το καλύπτει πλήρως η ΑΒ Βασιλόπουλος.

Σε ο,τι αφορά το πρακτικό κομμάτι της υπηρεσίας, ο καταναλωτής θα μπορεί να λαμβάνει αυθημερόν το καλάθι των προϊόντων που αγόρασε αρκεί να έχει πραγματοποιήσει τις αγορές του στα συγκεκριμένα καταστήματα που διατίθεται η υπηρεσία ως τις 17.30 με  18.00. Σύμφωνα με το ανακοινωθέν η SPEEDEX αναλαμβάνει την ‘παράδοση στο σπίτι’, ανάλογα με το πλήθος των αποστολών, έως τις 20:30 της ίδιας ημέρας.

Tα «slots» όπου θα επιλέγει ο πελάτης να γίνονται οι παραδόσεις είναι: 08:30-11:30, 11:30-14:30, 14:30-17:30, 17:30-20:30. Η συγκεκριμένη συνεργασία έρχεται σε μία κρίσιμη συγκυρία, όπου λόγω της μεγάλης ζήτησης για την υπηρεσία αυτή τον τελευταίο μήνα, έχουν προκληθεί σημαντικές καθυστερήσεις στις παραδόσεις.
ΠΗΓΗ: Newmoney.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

23 Απριλίου 2024