Αναβάλλεται η δημοπρασία εκμίσθωσης του Τουριστικού Περιπτέρου στον Άγ. Λουκά

Αναβάλλεται η ορισθείσα για αύριο δημοπρασία για την εκμίσθωση του Τουριστικού Περιπτέρου στον Άγ. Λουκά, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη το πρωί ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης και δήμαρχος Λαμιέων, Θύμιος Καραΐσκος. «Ανακοινώνεται ότι η ορισθείσα για την Τετάρτη 18η Μαρτίου 2020 και ώρα 11.00  Πλειοδοτική Δημοπρασία, για την εκμίσθωση του Δημοτικού Ακινήτου του Αγ. […]

17 Μαρτίου 2020

του/της Newsroom

Αναβάλλεται η ορισθείσα για αύριο δημοπρασία για την εκμίσθωση του Τουριστικού Περιπτέρου στον Άγ. Λουκά, όπως ανακοίνωσε την Τρίτη το πρωί ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης και δήμαρχος Λαμιέων, Θύμιος Καραΐσκος.

«Ανακοινώνεται ότι η ορισθείσα για την Τετάρτη 18η Μαρτίου 2020 και ώρα 11.00  Πλειοδοτική Δημοπρασία, για την εκμίσθωση του Δημοτικού Ακινήτου του Αγ. Λουκά Λαμίας, αναβάλλεται, για λόγους ανώτερης βίας [ανάγκης περιορισμού της διάδοσής του κορωνοϊού COVID-19], κατόπιν της υπ.αριθ.14/2020  απόφασης του Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Λαμιέων.

Η Πλειοδοτική Δημοπρασία για την εκμίσθωση του Δημοτικού Ακινήτου του Αγ. Λουκά Λαμίας, θα πραγματοποιηθεί, μετά την άρση των λόγων αναβολής της, κατόπιν νέας απόφασης του Δ.Σ.», αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Καραΐσκος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

26 Μαρτίου 2023