Απαγόρευση κυκλοφορίας πολιτών και οχημάτων σε αστικά και περιαστικά δάση της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας

Με απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Φανής Παπαθωμά, απαγορεύεται η κυκλοφορία πολιτών και οχημάτων εντός των αστικών και περιαστικών δασών της Π.Ε. Βοιωτίας. Συγκεκριμένα, η απόφαση αναφέρεται στο Δήμο Λιβαδειάς και στα Περιαστικά Δάση του Δήμου Λιβαδειάς, στο Δήμο Θηβαίων και στα δάση Μοσχοποδίου και Αγίας Τριάδας, στο Δήμο Αλιάρτου και στο Αλσύλιο Κήπων […]

23 Μαρτίου 2020

του/της Newsroom

Με απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Βοιωτίας, κ. Φανής Παπαθωμά, απαγορεύεται η κυκλοφορία πολιτών και οχημάτων εντός των αστικών και περιαστικών δασών της Π.Ε. Βοιωτίας.

Συγκεκριμένα, η απόφαση αναφέρεται στο Δήμο Λιβαδειάς και στα Περιαστικά Δάση του Δήμου Λιβαδειάς, στο Δήμο Θηβαίων και στα δάση Μοσχοποδίου και Αγίας Τριάδας, στο Δήμο Αλιάρτου και στο Αλσύλιο Κήπων Κωπαΐδας, στο Δήμο Τανάγρας και στα Περιαστικά του Δάση και τέλος στο Δήμο Ορχομενού και στα Περιαστικά Δάση του Δήμου.

Παρακαλούνται οι πολίτες να τηρήσουν τη σχετική απαγόρευση. Η παρούσα απόφαση κοινοποιείται στην Ελληνική Αστυνομία καθώς και στους Δήμους της Π.Ε. Βοιωτίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

16 Απριλίου 2024