Δια περιφοράς θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Δ.Σ. Δελφών με 11 θέματα

Η συνεδρίαση της Τετάρτης, θα πραγματοποιηθεί διά περιφοράς, χωρίς την φυσική παρουσία των τακτικών μελών και των εισηγητών, για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας. Οι επικεφαλής των παρατάξεων, καλούνται να υποβάλλουν τις απόψεις τους και να γνωστοποιήσουν την ψήφο του κάθε μέλους του Σύνδυασμού τους προς την Πρόεδρο του Δ.Σ. Αναλυτικά η πρόσκληση με τα […]

27 Μαρτίου 2020

του/της Newsroom

Η συνεδρίαση της Τετάρτης, θα πραγματοποιηθεί διά περιφοράς, χωρίς την φυσική παρουσία των τακτικών μελών και των εισηγητών, για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας. Οι επικεφαλής των παρατάξεων, καλούνται να υποβάλλουν τις απόψεις τους και να γνωστοποιήσουν την ψήφο του κάθε μέλους του Σύνδυασμού τους προς την Πρόεδρο του Δ.Σ.

Αναλυτικά η πρόσκληση με τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

ΠΡΟΣ: 1) κ. Δήμαρχο Δελφών, 2) κ.κ. Δημοτικούς Συμβούλους Δήμου Δελφών, 3) κ.κ. Προέδρους Κοινοτήτων Δήμου Δελφών. 4)Υπαλλήλους Δήμου, εισηγητές θεμάτων ΚΟΙΝ.: α) Βουλευτή Φωκίδας, κ. Ι.Μπούγα, β) Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας, κ. Γ.Δελμούζο, γ) Γεν. Γραμματέα Δήμου . Α.Μανανά, δ)ΜΜΕ.

Καλείστε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την 1 η /04/2020 ημέρα Τετάρτη και ώρα 18.00΄. Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί διά περιφοράς, χωρίς την φυσική παρουσία των τακτικών μελών και των εισηγητών, για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας, σύμφωνα με την αριθ. 18318/13.03.2020 εγκύκλιο του ΥΠΕΣ και την παρ. 1 του άρθρου 10 της ΠΝΠ (ΦΕΚ 55/11.03.2020 τεύχος A’, για λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  1. Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. έτους 2020. (Εισηγητής: κ. Δημήτριος Κοϊβαρης, Δ/ντής Οικ/κών Υπηρεσιών).
  2. Τακτοποίηση Τεχνικού προγράμματος Δήμου έως 31.12.2019 και αντίστοιχη αναμόρφωση προϋπολογισμού. (Εισηγητής: κ. Δημήτριος Κοϊβαρης, Δ/ντής Οικ/κών Υπηρεσιών).
  3. Κατάθεση Πάγιας Προκαταβολής Κοινοτήτων σε λογαριασμό του Δήμου και ορισμός υπευθύνων κίνησης λογαριασμού. (Εισηγητής: κ. Δημήτριος Κοϊβαρης, Δ/ντής Οικ/κών Υπηρεσιών).
  4. Ένταξη της πράξης «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ» στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, ΣΤΟΝ ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ: «Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων» με τίτλο: «Κατασκευή, επισκευή και συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων των Δήμων. (Εισηγητής: κ. Παναγιώτης Κακκανάς αν. προϊστάμενος Δ.Τ.Υ.). 5. Έγκριση και παραλαβή της μελέτης «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΪΑΣ Δ.Ε. ΙΤΕΑΣ, Δ.Ε. ΓΑΛΑΞΙΔΙΟΥ, Δ.Ε. ΔΕΣΦΙΝΑΣ, Δ.Ε. ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΕΛΦΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2020-2021 (Β΄ ΦΑΣΗ)». (Εισηγητής: κ. Παναγιώτης Κακκανάς αν. προϊστάμενος Δ.Τ.Υ.).
  5. Έγκριση τοποθέτησης υποσταθμού της ΔΕΔΔΗΕ εντός του περιβάλλοντος χώρου του οικοπέδου «ΜΑΚΕΔΩΝ» που βρίσκετε στην Τ.Κ. Κίρρας της Δ.Ε. Ιτέας. (Εισηγητής: κ. Παναγιώτης Κακκανάς αν. προϊστάμενος Δ.Τ.Υ.).
  6. Έγκριση προγραμματικής σύμβασης με ΚοιΣΠΕ «ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΛΙΚΑΣ». (Εισηγητής: κ. Δήμαρχος).
  7. Περί καθορισμού θέσεων υδρονομέων στις Κοινότητες Γραβιάς, Καστελλίων και Μαριολάτας της Δ.Ε Γραβιάς του Δήμου Δελφών για την αρδευτική περίοδο 2020». (Εισηγητής: κ. Ιωάννης Μανανάς, Αντιδήμαρχος).
  8. Έγκριση λύσης μισθωτικής σύμβασης καταστήματος Κοινότητας Αποστολιάς. (Εισηγητής: κ. Γεώργιος Τσατσαρώνης, Αντιδήμαρχος).
  9. Έγκριση συνδρομής Δήμου Δελφών στο πρόγραμμα ¨ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ 2020». (Εισηγητής: κ. Νικόλαος Κατσικούλης, εντ. Δημ. Σύμβουλος).
  10. Προγραμματισμός ειδικών δασοτεχνικών έργων στη Δ.Ε Δεσφίνας σύμφωνα με το άρθρο 45 παρ. 8 του Ν 998/79. (Εισηγητής: κ. Ευστάθιος Μαντζώρος, Αντιδήμαρχος).

Οι επικεφαλής των παρατάξεων παρακαλούνται να υποβάλλουν εγκαίρως τις απόψεις τους και να γνωστοποιήσουν την ψήφο του κάθε μέλους του Συνδυασμού τους από ώρα 18.00΄έως 19.00΄ , βάσει των εισηγήσεων που έχουν παραλάβει, προς την Πρόεδρο του Δ.Σ., ως κάτωθι:

Τηλεφωνικά στον αριθμό 2265350023 και 6948387538 (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ. ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ)

ή με email: e.lagourani@delphi.gov.gr (ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ).

ή διαμέσου του skype στο προφίλ του Δημάρχου Δελφών με όνομα Skype mayorofdelphi

Η Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου

ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΠΟΝΗΡΗ ΣΕΓΔΙΤΣΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

18 Απριλίου 2024