Τζέραντ Μπάτλερ: «Μου αρέσει πολύ η χώρα σας. Είμαι Έλληνας στην καρδιά»

Στην Αθήνα βρέθηκε ο Τζέραντ Μπάτλερ, το μεσημέρι της Τετάρτης (11/3), με αφορμή τα 2500 χρόνια από τη Μάχη των Θερμοπυλών και  για να τρέξει από τον Μυστρά μέχρι τη Σπάρτη ως λαμπαδηδρόμος, έπειτα από πρόταση που του έγινε και δέχθηκε με μεγάλη του χαρά. Καθώς έφθασε στο αεροδρόμιο (Ελευθέριος Βενιζέλος), τον υποδέχτηκαν ο δήμαρχος Σπάρτης, […]

13 Μαρτίου 2020

του/της Newsroom

Στην Αθήνα βρέθηκε ο Τζέραντ Μπάτλερ, το μεσημέρι της Τετάρτης (11/3), με αφορμή τα 2500 χρόνια από τη Μάχη των Θερμοπυλών και  για να τρέξει από τον Μυστρά μέχρι τη Σπάρτη ως λαμπαδηδρόμος, έπειτα από πρόταση που του έγινε και δέχθηκε με μεγάλη του χαρά.

Καθώς έφθασε στο αεροδρόμιο (Ελευθέριος Βενιζέλος), τον υποδέχτηκαν ο δήμαρχος Σπάρτης, Πέτρος Δούκας και η επίτιμη πρέσβειρα της πόλης Ρόη –  Δανάλη Αποστολοπούλου, η οποία προσκάλεσε τον Σκοτσέζο ηθοποιό στη χώρα μας, στο πλαίσιο των εορτασμών των 2.500 χρόνων από τη Μάχη των Θερμοπυλών.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, χαμογελαστός και ευδιάθετος, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στους δημοσιογράφους: «Γειά σας, είναι ωραία που βρίσκομαι εδώ. Αισθάνομαι υπέροχα. Είμαι ενθουσιασμένος. Δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι στην Ελλάδα. Μου αρέσει πολύ η χώρα σας. Είμαι Έλληνας στην καρδιά». 

Αντίστοιχα, σε δηλώσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο κ. Πέτρος Δούκας αναφέρει τα εξής: «Τώρα στο αεροδρόμιο με τον Gerard Butler και τη Ρόη Αποστολοπούλου! Αψήφησε όλες τις δυσκολίες, για να τιμήσει τα 2.500 χρόνια από τη Μάχη των Θερμοπυλών, τον βασιλιά μας Λεωνίδα, τους “300” και τους 700 Θεσπιείς, για να τον αναγορεύσουμε σε επίτιμο δημότη της Σπάρτης και για να λάβει μέρος στη λαμπαδηδρομία! Το είπαμε και το κάναμε! Τον ευχαριστούμε θερμά»!

Ολοκληρώνοντας, θα θέλαμε να προσθέσουμε, πώς σήμερα (13/3), βρίσκεται ήδη στη Σπάρτη, με σκοπό την τελετή υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας και για να τρέξει από τον Μιστρά μέχρι τη Σπάρτη, ως λαμπαδηδρόμος των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Την παρουσία τους στους εορτασμούς έδωσαν, ο πρόεδρος της Hollywood Gang Productions, Τζιάνι Νουνάρι, ο παραγωγός Άλαν Σίγκελ και ο Ελληνοαμερικανός ηθοποιός Μπίλι Ζέιν, που κατάγεται από τον Δήμο Σμύνους της Ανατολικής Μάνης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

17 Μαΐου 2024