Η Κινητή Μονάδα Ψ.Υ. Φωκίδας συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες της εξ’ αποστάσεως

Η ΕΚΨ Π. ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, έχει προσαρμόσει το πλαίσιο λειτουργίας της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Ν. Φωκίδας, σεβόμενη τις αποφάσεις για τη δημόσια υγεία σχετικά με τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό. Πιο συγκεκριμένα, εξυπηρετεί τους νέους λήπτες μέσω της γραμματείας που παραμένει στο τηλέφωνο του κέντρου και οι θεραπευτές πραγματοποιούν τα νέα ραντεβού διαδικτυακά ή […]

19 Μαρτίου 2020

του/της Newsroom

Η ΕΚΨ Π. ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΣ, έχει προσαρμόσει το πλαίσιο λειτουργίας της Κινητής Μονάδας Ψυχικής Υγείας Ν. Φωκίδας, σεβόμενη τις αποφάσεις για τη δημόσια υγεία σχετικά με τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό.

Πιο συγκεκριμένα, εξυπηρετεί τους νέους λήπτες μέσω της γραμματείας που παραμένει στο τηλέφωνο του κέντρου και οι θεραπευτές πραγματοποιούν τα νέα ραντεβού διαδικτυακά ή τηλεφωνικά.

Η ανακοίνωση της μονάδας:

Σ’ αυτές τις κρίσιμες στιγμές, όπου δοκιμάζεται η υγεία και η ωριμότητα του καθενός μας,  η Κινητή Μονάδα είναι δίπλα σας με υπευθυνότητα και συνέπεια. Παρακαλούμε μη διστάσετε να τηλεφωνήσετε, εφόσον το έχετε ανάγκη και φροντίστε τον εαυτό σας, γιατί με αυτόν τον τρόπο βοηθάτε τους ανθρώπους που αγαπάτε. Μείνετε σπίτι, αλλά μείνετε σε επαφή μαζί μας, αν μας χρειαστείτε.

  • Το κέντρο θα λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή 08:00 – 15:00 για την τηλεφωνική υποστήριξή σας και τα αιτήματά σας στο 22650 22924 και για τα επείγοντα στο 6948188864.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024